Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Småholmavägen 5 B1, Jomala

Visning:

Aktielägenhet

Lyxig gavellägenhet i hjärtat av Ålands populäraste bostadsområde!

Utgångspris:

259 000 €

Bostadsvederlag:

169.60 € / månad

Våningsyta:

84.8 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2020

Välplanerad 4 rum och kök i Möckelö Strand

Välkommen till Småholmavägen 5 i eftertraktade Möckelö Strand! Här finns en fantastisk gavellägenhet om 84,8 kvm med fyra rum och kök fördelat på två våningar. Bostaden har en välplanerad rumsindelning och är belägen i ett av områdets mest eftertraktade lägen.

På nedre plan möts du av en entré med klinkergolv och plats för förvaring, ett rymligt och fullt utrustat kök samt ett härligt vardagsrum med plats för både matplats och umgänge. Här finns även ett smakfullt inrett och helkaklat badrum med toalett och dusch. Vardagsrummet har en anslutande terrass med privat uteplats i bästa västerläge, perfekt för avkoppling och social samvaro. Bostaden har 1-stavs ekparkett och trappa i ek.

På övre plan finns tre sovrum och ytterligare ett badrum med toalett och dusch. Masterbedroom har bra förvaringsutrymme och balkong i västerläge. De övriga två sovrummen kan användas som gästrum, barnrum eller hemmakontor.

Huset är huvudsakligen byggt i betong med putsade fasader och alla lägenheter har genomgående vattenburen golvvärme från bostadsbolagets egna bergvärmeanläggning. Det finns även mekanisk ventilation med återvinning. Till bostaden hör en egen parkeringsplats under carport med tillhörande förrådsutrymme. Dessutom möjliggör gavelläget att gästerna kan parkera nära bostaden på bolagets gästparkering.

Möckelö Strand är ett av de absolut mest populära och etablerade bostadsområdena på Åland, med närhet till daghem, natur, butiker och mycket annat. Här finns nu även en nybyggd gång- och cykelväg till Mariehamn. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska område och njuta av allt det har att erbjuda!

Bostaden ska såklart upplevas på plats, välkommen med din visningsförfrågan till johanna@lyyski.ax

Planritningar

Beskrivning

Adress: Småholmavägen 5 B1

Kommun: Jomala

Våningsyta: 84.8 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2020

Bostadsvederlag: 169.60 €/mån

Teknik: Fiber anslutet, Mekaniskt ventilation

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten & avlopp: Vattenavgift enligt förbrukning, enligt Jomala kommuns taxa.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Möckelö Strand är ett av de absolut mest populära och etablerade bostadsområdena på Åland, med närhet till daghem, natur, butiker och mycket annat. Här finns nu även en nybyggd gång- och cykelväg till Mariehamn.

Övrigt: Parkering under tak finns för bil samt ett kallförråd.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)