Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Södra Söderbyvägen, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Unik strandfastighet med drömläge och fantastisk utsikt mot Järsöfjärden!

Utgångspris:

157 000 €

Tomtstorlek:

9500 m2

Tomt

Drömmer du om att äga en unik strandfastighet i västerläge med en fantastisk strand och samtidigt vara en kort båttur från Mariehamn alternativt till den åländska arkipelagen? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Nu finns nämligen en tilltänkt bostadstomt/fritidstomt till salu på cirka 9500 m² och med en strandlinje om ca 100 m (se bilaga och karta över outbrutna området), allt intill Södra Söderbyvägen i Söderby by, Lemland kommun.

Denna imponerande och fantastiska tomt är perfekt belägen i vacker och naturskön miljö. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över Järsöfjärden och vidare till Nåtö i väster. Området är mestadels bevuxet med vackra lövträd samt till viss del tall som skapar en fridfull miljö och har en sluttning som elegant förbinder marken med vattnet i väster. Härifrån erbjuds en spektakulär utsikt över det glittrande vattnet och oförglömliga solnedgångar.

Området är oplanerat, dock med bekvämligheter såsom vatten och el tillgängliga i området, vilket ger dig möjligheten att bygga ditt drömhem. Byggrätten är hela 15% av tomtytan d v s det finns gott om utrymme att förverkliga din dröm om ett eget hem mitt i naturen. Med väg som leder ända fram till området blir det också enkelt att komma och gå.

Vid köp av tomten är det köparens ansvar att stå för lantmäterikostnaderna för att dela bostadstomten från moderfastigheten (fastighetsbeteckning 417-418-6-13). I köpet ingår ytterligare arealsenliga andelar i samfällt vattenområde och landområde 417-418-876-2. För mer detaljerad information är du välkommen att kontakta oss på Lyyski Fastigheter.

Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar om ett eget boende vid vattnet. Kontakta oss idag för mer information eller ta en egen rundtur i området! Området är markerat i terrängen och väntar på att bli upptäckt av dig.

Beskrivning

Adress: Södra Söderbyvägen

Kommun: Lemland

Tomtstorlek: 9500 m2

Strandobjekt: Ja

Teknik: El i närområdet, från en byggplats på tomten till befintlig ellinje längs Södra Söderbyvägen är det ca 200 m.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten finns på ett avstånd om ca 400-500 m. Enskilt avlopp fodras.

Fastighetsbeteckning: 417-418-6-13

Samfällda områden: Ja, se registerutdrag (arealsenliga andelar i samfällt vattenområde och landområde ingår)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€. Tillkommer lantmäterikostnad vid utbrytande av tomten.

Väganslutningsavgift: Fastighetsägare som bygger bostads-/fritidshus erlägger anslutningsavgift till väglaget om ca 200 € samt en årlig avgift för löpande underhåll om ca 100 €.

Planesituation: Oplanerat område

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden