Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Solbergsvägen 21 B, Jomala

Aktielägenhet

Attraktiv radhuslägenhet i två plan med uteplats och balkong på etablerade Solberget.

Utgångspris:

243 000 €

Bostadsvederlag:

243 € / månad

Våningsyta:

81 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2010

Allmänt

Fantastisk radhuslägenhet i två våningar om totalt 81 kvm med tillhörande uteplats och balkong på Solbergsvägen 21, Solberget, Jomala.

Radhuslägenheten inrymmer i den första våningen generös entréhall, helkaklat gästtoalett, fullt utrustat och modernt kök och separat matplats samt stort vardagsrum med utgång till altan och uteplats i västerläge. Uteplatsen är fint avgränsad och har altan och anknyter på ett bra sätt till helheten med fin utsikt mot väster.

I övreplan finns hall, förvaringsgarderob/ rymlig klädkammare, ett något mindre sovrum alt. gästrum med klädgarderober, ett större Masterbedroom med dubbla garderober och med tillhörande privat inglasade balkong mot väster samt badrum, dusch och bastu. Lägenheten har genomgående mycket välhållna ytor och är välanpassad och fint inredd med smakfulla materialval och praktiska lösningar, bl.a. finns även extra förvaringsutrymme under trappan i vån 1. Ökad rymd i nedre plan med delvis full takhöjd samt AC-anläggning som vid behov genom bergvärmeanläggningen kyler ner bostaden, speciellt under sommartid.

Till lägenheten finns tillhörande kallförråd i direkt anslutning till lägenheten samt egen p-plats i Carport.

Bostadsbolaget är ett radhus i två våningar bestående av totalt 6 st. lägenheter i ett huskomplex.

Solberget är ett mycket populärt och omtyckt område där du bor bekvämt och trivsamt i ett etablerat område med närhet till naturområden, strövområden, cykelvägar och övrig infrastruktur.

Välkommen på visningen!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Solbergsvägen 21 B

Kommun: Jomala

Våningsyta: 81 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2010

Bostadsvederlag: 243 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Uppvärmning genom bergvärme, vattenburet till golvvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Solberget är ett mycket populärt och omtyckt område där du bor bekvämt och trivsamt i ett etablerat område med närhet till naturområden, strövområden, cykelvägar och övrig infrastruktur.

Övrigt: Kallförråd intill bostaden vid carporten

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)