Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Solbergsvägen 2 A11, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Modernt lägenhetshus - Fantastisk utsikt - Relaxavdelning i huset - Inglasad balkong - Hiss i huset

Utgångspris:

275 000 €

Bostadsvederlag:

134.80 € / månad

Våningsyta:

67 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

2019

Allmänt

Välkommen till fantastisk aktielägenhet med vacker utsikt på Solberget!

En modern och fräsch tvårummare om 67 kvm med inglasad balkong. Det här kan vara drömbostaden för dig som köper din första bostad, köpbeslut behövs i så fall före den 31.12.2023 för att du ska spara hela 5 500 euro i överlåtelseskatt.

Bostaden har fina och öppna ytor vilket skapar känsla av rymd. Genomgående väl tilltagen takhöjd. Lägenheten har golvytor inredda med ekparkett. Bostaden har stora fönsterpartier som släpper in fint dagsljus i både vardagsrummet och i köket. Från vardagsrummet har man dessutom tillgång till rejäl och möblerbar inglasad balkong med gott om plats för sociala sammankomster. Ytan blir en perfekt säsongsförlängare samt en självklarhet under varmare dagar då du vill  slappna av och njuta av den fantastiska utsikten.

Köket är fullt utrustat med spis av keramikhäll, diskmaskin, kyl och frys samt inbyggd mikrovågsugn. Kakel ovan diskbänken i gråa toner. Köket har också intill fönstret plats för matbord med tillhörande stolar och ett bonustips är att du också kan inreda köket med köksö om du så önskar.

Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter i garderoberna. Badrummet är såklart helkaklat och snyggt inrett med större klinkerplattor i vit, beige och grå kulör. Badrummet har dusch med duschvägg, handfat med kommod, handdukstork, toalettstol samt tvättmaskin och torktumlare. Notera alltså att tvättmaskin och torktumlare ingår när du köper detta objekt.

I husets första våning finns gemensam relaxavdelning med bastu stor nog för även större sällskap samt rejäla omklädningsrum och duschar. I anslutning till bastuavdelningen finns också en för bolaget gemensam övernattningslägenhet som kan bokas/hyras av dina gäster.

Detta bostadsområde är ett av Ålands absolut mest populära ställen att bo på. Om du söker en färdigt inflyttningsbar bostad med hiss i huset och några extra kryddor i form av fantastisk utsikt och relaxavdelning är det här definitivt bostaden för dig!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tomas Lyyski eller mäklarassistent Mathias Wiklöf för visningar.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Solbergsvägen 2 A11

Kommun: Jomala

Våningsyta: 67 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 2019

Bostadsvederlag: 134.80 €/mån

Bastu: Ja, gemensam

Hiss: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation. Fiber.

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Tillträde kan preliminärt ske i början av 2024.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden