Bostadshus - Lyyski Fastigheter

Stängd

Solbergsvägen 35, Jomala

Bostadshus

Ett nytt hem med den mest eftertraktade utsikten på Solberget!

Utgångspris:

457 000 €

Våningsyta:

193 m2

Tomtstorlek:

1248 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2014

Modern villa med panoramautsikt i populärt område.

Välkommen till ditt nya hem på Solberget – där namnet säger allt. En modern villa med en fantastisk utsikt som tar andan ur dig och en plats du aldrig vill lämna.

Beläget strax utanför stan på Solbergsvägen 35 i Vesterkalmare, Jomala och i ett av de mest populära områdena erbjuder vi nu denna villa om ca 193 kvm, här kan du njuta av en unik kombination från stadens puls och den lugna och fridfulla känslan av att bo högt över marken på Solberget.

Villan i 1-plan är uppförd 2014 i träkonstruktion/element från åländska Komforthus Ab ovan gjuten platta, liggande träpanel och plåttak. Här möts du av en modern och elegant design, med ljusa och öppna ytor.

Villan inrymmer; tre sovrum varav ett med access till klädkammare, badrum och bastu, vardagsrum och kök i öppen planlösning, två badrum, klädvårdsrum inkl. teknik samt integrerat garage och vindsförråd. Här finns allt du behöver för att leva ett bekvämt och lyxigt liv. De höga takhöjderna, stora fönsterpartierna och öppna planlösningen ger en känsla av rymd och frihet.

Därtill finns altaner i flera vädersträck inkl. jacuzzi vid huvudaltan, i övrigt välskött gård med stenläggningar och gräsytor. I försäljningen ingår ytterligare en båtplats nr. 30 vid Örens Småbåtsförening r.f..

Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten & avlopp, Ålands Elandelslag och fiber. Uppvärmning från bergvärmepump såsom vattenburen golvvärme, ytterligare finns luftvärmepump för ökad komfort/kyla under varmare årstider.

Solberget är en unik möjlighet som du inte vill missa. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem med den mest fantastiska utsikten!

 

 

 

 

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Solbergsvägen 35

Kommun: Jomala

Våningsyta: 193 m2

Tomtstorlek: 1248 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2014

Bastu: Elbastu

Teknik: Mekanisk till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning. Fiber.

Uppvärmning: Bergvärme, luft-luftvärmepump (kylning), badrum med elgolvvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-431-8-67

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Tillhörande båtplats nr 30 i Örens Småbåtsförening r.f.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Planesituation: Detaljplanerat område

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)