Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Solbergsvägen 2 C4, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Bekvämt boende med sjöutsikt, inglasad balkong och med hiss i huset på Solberget.

Utgångspris:

269 000 €

Skuldfritt pris:

269 000 €

Bostadsvederlag:

226.60 € / månad

Våningsyta:

82,4 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2012

Allmänt

Ljus aktielägenhet belägen på Solbergsvägen 2 C, Solberget i Jomala. En modern och rymlig bostadsyta om 82,4 kvm som fördelar sig på 3 R+K. Utöver bostadsytan finns även en rymlig, inglasad balkong i solsäkert söderläge och med utsikt mot Slemmern.

Entrén till lägenheten leder in till hall utrustad med garderober bakom skjutdörrar. Inre hall leder till vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier som erbjuder ett generöst ljusinsläpp samt vacker utsikt i söder. Fullt utrustat kök med bra arbetsytor längs köksbänken och plats för matgrupp invid fönstret. Från vardagsrummet når man även den inglasade balkongen som är en naturlig förlängning av lägenheten under större delar av året. Lägenheten inrymmer även två sovrum samt ett helkaklat badrum utrustat med dusch, toalett och utrymme för tvättmaskin och torktumlare. Vid inre hallen finns även en rymlig klädkammare för extra förvaring.

Med sitt ideala läge, modernt inredda interiör och genomgående hög standard, erbjuder denna bostad ett komfortabelt boende. Lägenheten är försedd med ekparkettgolv, bergvärmesystem för uppvärmning samt handikappvänlig entré och hiss. Bostadsägarna har tillgång till ett eget varmförråd, bastu och gästrum på entréplan samt en bilplats med motorvärmare under en carport.

Bolagsvederlaget för lägenheten uppgår till 206 € per månad, med tillägg för el enligt förbrukning. Fastighetsskötsel av ett företag ingår i avgiften.

Solberget är det idealiska valet för dig som önskar bo i en etablerad och bekväm miljö med storslagen utsikt nära Mariehamn. Lägenheten är belägen i nära anslutning till naturen, och bara några kilometer från Mariehamns centrum via cykelväg.

Välkommen att boka en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Solbergsvägen 2 C4

Kommun: Jomala

Våningsyta: 82,4 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2012

Bostadsvederlag: 226.60 €/mån

Bastu: Ja, gemensam

Hiss: Ja

Teknik: IPTV, Mekanisk ventilation

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Om du vill bo etablerat och bekvämt i ett modernt boende med fin utsikt nära Mariehamn är Solberget något för dig. Bostaden har närhet till natur och är belägen på endast några få kilometers cykelväg från Mariehamns centrum.

Övrigt: Bastuavdelning med relaxrum, parkeringsplats nr 4 under tak, tvättstuga, torkrum, källarförråd.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms).

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden