Parhuslägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Solhemsvägen 13 A, Saltvik

Visning:

Enligt överenskommelse

Parhuslägenhet

Modernt - Godby centrum - Elbilsladdning - Solceller - Carport

Utgångspris:

219 000 €

Skuldfritt pris:

219 000 €

Bostadsvederlag:

140 € / månad

Våningsyta:

100 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2021

Modern parhuslägenhet med närhet till badstrand och Godby centrum.

Välkommen till Solhemsvägen 13 A i Saltvik och detta parhuslägenhet som erbjuda en planlösning om 100 m2 och generösa förrådsutrymmen.

I den rymliga hallen möts ni av en generös garderobsspegelvägg. De två sovrummen ligger bredvid varandra, i anslutning till hallen. Badrummet är stort och helkaklat med en snygg duschvägg, i anslutning hittar ni den fina bastun.

Genomgående vinylgolv och spotlights i hela huset. I den öppna planlösningen mellan kök, köksö och vardagsrum finns en väldig rymd och detta är även hjärtat i huset. Här finns gott om sociala ytor och plats för en matplats och tv-hörna. Köket har gott om ytor och förvaring i skåp samt köksö. Från den öppna planlösningen når ni sedan terrassen som ligger i västerläge, perfekt för grillkvällar i kvällssolen.

Lägenheten värms upp med luft-vatten värmepump vilket sedan ger en funktionell och bekväm vattenburen golvvärme i hela huset dessutom finns solpaneler installerade till denna lägenhet för en ännu mer kosteffektiv boende. I källaren finns ett stort, integrerat carport med laddare för el-bil och enorma förrådsutrymmen. Bostaden har ett förrådsutrymme intill carporten – det är sällsynt med förvaring i denna storleksklass!

Området är lugnt, familjärt och mysigt. Här kan den aktiva, lilla familjen passa med närhet till idrottscentrumet, badplatsen och naturen.

Välkomna på visning till ett modernt boende i närhet till vardaglig service och natur!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Solhemsvägen 13 A

Kommun: Saltvik

Våningsyta: 100 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2021

Bostadsvederlag: 140 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning, solpaneler, mekansik ventilation, el-bilsladdare.

Uppvärmning: Luft-vatten värmesystem till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Här bor ni nära Västervikens badplats med hopptorn, ca 3 km till Godby centrum med ett utbud av matbutiker, restauranger samt Ålands idrottscenter med simhall. Mariehamn är en 20 minuters bilresa bort.

Övrigt: Stenhus, god förvaring, modernt i högt och fint läge

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden