Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Storagatan 4 B6, Mariehamn

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Centrumlägenhet om 2 R+K med inglasad balkong!

Utgångspris:

156 000 €

Skuldfritt pris:

159 580 €

Bostadsvederlag:

216 € / månad

Våningsyta:

54 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1937 & 1971

Allmänt

Varmt välkommen till Storagatan 4! Välplanerad 2 R+K med inglasad balkong i soligt söderläge, belägen i Mariehamns centrum med närhet till kommunikationer, vardaglig service och nöjen.

Lägenheten

Lägenheten är belägen på våning två och nås genom gemensamt trapphus med ingång från både Storagatan och södra sidan vid parkeringen. Välplanerade 54 kvm med fint ljusinsläpp från fönster i både norr och söder.

Entréhall med utrymme för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns även badrummet som inrymmer badkar, WC samt handfat med överskåp.

Rymligt vardagsrum med utgång till en härlig, inglasad balkong mot innergården och söder. Balkongen har klicktrall som ger en mer ombonad vistelsevänlig känsla.

Kök som renoverades 2019, bra bänkytor och kaklad vägg ovan köksbänk. Vitvaror i form av delad kyl&frys, spis/ugn, köksfläkt samt diskmaskin. Plats för micro i överskåp.

Rymligt sovrum om ca. 12 kvm med garderob bakom draperi.

Sammanfattningsvis en trevlig och välplanerad lägenhet mitt i Mariehamns centrum. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid.

Bolaget

Bolaget består utav 12 st. aktielägenheter samt två affärslokaler i gatuplan. Gemensamma utrymmen i form utav källarförråd, bastu, tvättstuga samt skyddsrum. Nyttjande av gemensam bastu och tvättstuga är avgiftsbelagt enligt prislista.

Bolagsvederlaget utgör 216 €/månad (4 €/kvm/månad). Från och med 1 juli 2023 har styrelsen föreslagit en vederlagshöjning till 4,50 €/kvm/månad. Vidare erläggs även ett finansieringsvederlag som utgör 48,60€/månad. Utöver bolagsvederlaget tillkommer avgift för bruks-el, sophantering samt önskat internetabonnemang.

Övriga bolagshandlingar fås på begäran av ansvarig mäklare.

Bolaget har fastighetsskötare.

I bolaget finns hembudsklausul, se gällande bolagsordning p.13.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Storagatan 4 B6

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 54 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1937 & 1971

Bostadsvederlag: 216 €/mån

Finansieringsvederlag: 48.60 €/mån

Teknik: Fiber finns anslutet.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)