Till Salu

Faderviksvägen 273, Sund

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Fantastiskt fritidsställe med oslagbar natur och magnifik havsutsikt!

Utgångspris:

75 000 €

Tomtstorlek:

5.510 ha

Byggår:

1950

Allmänt

Privat fritidsfastighet om hela 5,510 ha (55 100 kvm) med en helhet bestående av flertalet äldre fritidsbyggnader, en välplacerad strandbastu och storslagen utsikt mot havet i Strömbolstad, Sund.

Fastigheten har en strandlinje om imponerande 450 m mot norr och mot öster där en av tomtens absoluta höjdpunkter är platsen för strandbastun alldeles intill vattnet vid strandkanten. Platsen för strandbastun är en superfin utgångspunkt för en hel sommardag och kväll med bad, ledighet och umgänge. Strandlinjen är mestadels bergsbunden och från en av de högsta punkterna groggberget har man en otrolig havsutsikt mot norr.

På fastigheten finns en 1800-talsbyggnad med farstu, storstuga och sovrum. Byggnaden har oinredd vind. Därtill finns i anslutning till byggnaden ett vedlider, en jordkällare samt ett utedass. Den andra gruppen av byggnader består av en sommarstuga från 1950-talet med farstu, kök och storstuga samt en övernattningsstuga med två sovrum, en fristående tvättbod samt en förrådsbyggnad.

Strandbastun är belägen längst en gångstig ca 200 m norr om byggnaderna vid strandkanten mot öster. Byggnaderna har använts regelbundet av de nuvarande ägarna, kommande underhållsbehov föreligger enligt egen bedömning. Fastigheten är ansluten till Bocknäs vatten, anslutningen är indragen till en av byggnaderna. Andelar i samfällda ingår och vid den södra delen av stranden finns också en skyddad båtplats vid bryggan längst in i den muddrade kanalen. Området är fantastiskt och beläget i en fin och varierad natur med stora strövområden och möjlighet att antingen nyttja de färdiga byggnaderna eller planera för något nytt samtidigt i kombination med att bara uppleva naturen med havet, lugnet och utsikten.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)