Strandfastighet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Furuholmsvägen, Lumparland

Strandfastighet

Fantastisk strandfastighet i strategiskt och mycket lättillgängligt läge invid Lumparsund.

Utgångspris:

97 000 €

Tomtstorlek:

29200 m2

Tillgängligt - Lumparsund - omgående tillträde

Fantastisk strandfastighet i strategiskt och mycket lättillgängligt läge invid Lumparsund. Fastigheten Solsidan ger verkligen skäl för sitt namn och bildar en fin helhet med en totalareal om 2,920 ha. Fastigheten har en strandlinje (angränsande mot tillandning) om ca 130 m i sydvästläge och härifrån tar man sig enkelt ut med egen båt till Föglöfjärden och vidare ut mot hav, kobbar och skär. Färdig väg och fast bosättning finns också i närheten, vilket gör att det är enkelt att ta sig hit med bil året om. Fastigheten kan bli ditt drömställe antingen året om eller fungera som ett fantastiskt fritidsställe under den varmare delen av året.

Andelar i samfällt vattenområde. Fastighetsbeteckning: 438-406-876-1. Se bifogat kartutdrag.

De byggnader och konstruktioner som finns på fastigheten övertas i befintligt skick. För mer information om byggnaderna finns möjlighet för spekulanter att på egen hand granska samtliga konstruktioner under objektets visningar. För mer information angående byggnader i Lumparlands kommun, se bilagd byggnadsordning.

Enligt information från Ålands Elandelslag kan man till fastigheten ansluta en 25 Amp:s anslutning för uppskattningsvis 7 600 €. Elandelslaget meddelar att det behöver göras ett nytt distrikt med högspänningslinje och transformator, vilket innebär en leveranstid om ca ett år. Därtill går Ålands vattens stamledning genom fastigheten, vilket gör att möjligheten att ansluta är mycket god. Kommunalt avlopp finns inte i dagsläget i närheten, vilket möjliggör enskilt avlopp för varje fastighet. För mer specifik information om vattenanslutningsavgift och karta, se bilaga.

Hör av dig till oss för kommande visningstillfällen eller bekanta dig gärna inledningsvis på egen hand med den här fantastiska fastigheten.

Välkommen att höra av dig till oss på det sätt som passar dig bäst.

Beskrivning

Adress: Furuholmsvägen

Kommun: Lumparland

Tomtstorlek: 29200 m2

Strandobjekt: Ja

Teknik: Enligt information från Ålands Elandelslag kan man till fastigheten ansluta en 25 Amp:s anslutning för uppskattningsvis 7 600 €. Elandelslaget meddelar att det behöver göras ett nytt distrikt med högspänningslinje och transformator, vilket innebär en leveranstid om ca ett år. Därtill går Ålands vattens stamledning genom fastigheten, vilket gör att möjligheten att ansluta är mycket god.

Vatten & avlopp: Ålands vattens stamledning genom fastigheten, vilket gör att möjligheten att ansluta är mycket god. Kommunalt avlopp finns inte i dagsläget i närheten, vilket möjliggör enskilt avlopp för varje fastighet. För mer specifik information om vattenanslutningsavgift och karta, se bilaga.

Fastighetsbeteckning: 438-406-1-20

Samfällda områden: Andelar i samfällt vattenområde. Fastighetsbeteckning: 438-406-876-1. Se bifogat kartutdrag. 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Tomten är i nära anslutning till Långnäsvägen utan att trafikens buller hörs till tomten. Från tomten är man inne i stan på ca 20 minuter med bil. Även busshållplats finns i nära anslutning till tomten.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)