Strandfastighet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Båthusvägen, Kumlinge

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Fantastiskt tomt med strandlinje om ca 60m i skärgården.

Utgångspris:

29 000 €

Tomtstorlek:

10000 m2

Allmänt

Välkomna till Kumlinge, där Lyyski Fastigheter nu erbjuder ett fint outbrutet område om ca 10 000 kvm (1 ha) som lämpar sig väl för bebyggelse av fritidsstuga eller annan bebyggelse.

Området styckas ut från huvudfastigheten Hasseludden med fastighetsbeteckning 295-403-5-46 och har ett privat och skyddat läge i sydöst mot Ingersholms Strömmen. Med en strandlinje om ca 60m finns det goda möjligheter att ta iland med båt. Fast vägförbindelse hela vägen fram till fastigheten från Kumlinge färjfästet.

Området är i huvudsak bevuxen med blandskog, barr- och lövträd med inslag av berg och lätt sluttande mot strandområdet i sydöst. Naturlig byggplats lite högre upp från strandområdet som ger en fin vy i flera väderstreck.

Fastigheten har andelar i samfällda jord- och vattenområden. Kartbilaga finns bifogat på hemsidan under bilagor. Köparen står för lantmäterikostnader gällande utbrytning av bostadstomten från stomfastigheten samt för lagfartsansökan. Avgiften för elanslutning är (ca 8 209,75€ för 25 Amps anslutning per den 4 januari 2023)

Det går bra att åka till området på egen hand och bekanta dig med omgivningen. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

 

Beskrivning

Adress: Båthusvägen

Kommun: Kumlinge

Tomtstorlek: 10000 m2

Strandobjekt: Ja

Teknik: Möjlighet till elanslutning (25 A), anslutningskostnader per den 4 januari 2023 är 8 209,75€.

Fastighetsbeteckning: 295-403-5-46

Samfällda områden: Andelar i samfälld jord och vattenområde.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Området är i huvudsak bevuxen med blandskog, barr- och lövträd med inslag av berg och lätt sluttande mot strandområdet i sydöst. Naturlig byggplats lite högre upp från strandområdet som ger en fin vy i flera väderstreck.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)