Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Stängd

Surbrunnsvägen 2, Finström

Bostadshus

Rymligt - Många sovrum - Kontor - Två garage - Nära Godby centrum - Insynsskyddad gård 

Utgångspris:

197 000 €

Våningsyta:

290 m2

Tomtstorlek:

2296 m2

Antal rum:

8 R+K

Byggår:

1983, tillbyggt 1998

Allmänt

Välkommen till Surbrunnsvägen 2 i Godby, ett fantastiskt egnahemshus i 1,5-plan med en total våningsyta om hela 290 kvm. Huset uppfördes ursprungligen 1983 och genomgick en betydande tillbyggnad 1998 då ytterligare en våning uppfördes. Uppfört ovan betongplatta på mark, mestadels tegelfasad (träfasad på delar av garage) och vattentak med betongpannor.

Med minst 5 sovrum samt kontorsutrymmen erbjuder detta hem gott om plats för den större familjen eller den som behöver extra utrymme för t.ex. arbete hemifrån. Bostaden inkluderar också två garage, vardera har access genom fjärrstyrda portar, vilket ger utmärkt bekvämlighet samt förvaring. Det största garaget om ca 40 kvm har separat ingång från utsidan och har hitintills fungerat såsom verkstad, därtill finns på plats viss verkstadsutrustning/-förvaring samt ett stort förvaringsutrymme på vinden.

Bostaden är belägen på en insynsskyddad hörntomt om hela 2 296 kvm omfattande asfalterad uppfart, stor och lummig trädgård, perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling. Mot öster gränsar tomten till parkområde, vilket ger en naturskön utsikt och en känsla av lugn och ro. Huset har i övrigt närhet till skolor och övrig service, vilket gör det till ett utmärkt val för t.ex. barnfamiljer. Godby erbjuder flera trevliga och välordnade bostadsområden med goda kommunikationer och alla bekvämligheter.

Planlösningen på nedre plan inkluderar entré med klinkergolv och klädförvaring, vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök inklusive skafferi, flera platser för matbord, två/tre sovrum, kontorsutrymme, badrum med bastu, teknikrum, grovkök, kylrum samt två garage. Från kontor och grovkök utgång till gården samt från ett sovrum utgång till altan i öster.

Övre plan inrymmer tre stora sovrum, ett allrum med fint ljusinsläpp från takfönster och ett badrum, vilket skapar en flexibel och rymlig boendemiljö. Från allrum utgång till balkong i väster.

Uppvärmning sker genom fjärrvärme till vattenburet radiatorsystem samt såsom golvvärme, ytterligare finns vedspis. Fastigheten är ansluten till Ålands elandelslag, fiber och kommunalt vatten/avlopp.

Missa inte chansen att förvärva detta unika hem i ett av Godbys mest attraktiva områden!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Surbrunnsvägen 2

Kommun: Finström

Våningsyta: 290 m2

Tomtstorlek: 2296 m2

Antal rum: 8 R+K

Byggår: 1983, tillbyggt 1998

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 60-408-6-179

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Planesituation: General- och detaljplan

Ventilation: Självdrag (garage/verkstad mekanisk)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden