Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Svärtesgränd 1 J, Mariehamn

Stänger: 26.02 kl. 16:00

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Centrumnära - Stor uteplats - Modernt - Fjärrvärme

Utgångspris:

249 000 €

Bostadsvederlag:

265.50 € / månad

Våningsyta:

88,5 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2015-2018

Perfekt balans mellan stadsliv och natur: Varmt välkommen till denna attraktiva och rymliga parhuslägenhet med fina ytor i Mariehamn!

Nu finns chansen att förvärva denna kvadratsmarta parhuslägenhet om 88,5 kvadrat meter i ett trevligt bostadsområde i Västernäs, Mariehamn.

Parhuslägenheten är omsorgsfullt planerad och inrymmer i det nedre planet öppen planlösning med hall, kök med tillhörande matsalsdel, vardagsrum samt helkaklat badrum med toalett och dusch. Badrummet har också handfat med tillhörande kommod. I nedre plan finns därtill värdefullt förrådsutrymme under trappan. Vardagsrummet har direktaccess till rymlig altan som också delvis är takbeklädd. På altanen finns ett separat fristående kallförråd för ytterligare förvaring. I anslutning till altanen finns vistelsevänlig gård anlagd med gräsmatta.

I övre plan finns tre sovrum med garderobsförvaring varav ett Master Bedroom med utgång till privat balkong. Badrummet i övre plan har toalett, dusch och  bastu samt flertalet förvaringsskåp och såklart utrymme för tvättmaskin och torktumlare.

Aktielägenheten ingår i Bostads Ab Kvarterstorget i Mariehamn som består av 5 parhus (totalt 10 aktielägenheter) uppförda på ägotomt. Uppvärmning genom fjärrvärme vattenburet till golvvärme i hela bostaden, kommunalt V/A. Aktielägenheten berättigar till en bilplats med uttag för motorvärmare.

Västernäs ligger i södra Mariehamn och är en mycket populär stadsdel då det ligger nära centrum samtidigt som du hittar naturen runt husknuten. Skola, dagis, naturområden, småbåtshamn, promenadstråk och matbutik finns i det absoluta närområdet. Stadskärnan finns på cykelavstånd (2.5 km) och närmaste badstrand hittas vid Algrundet, ca 1,5 km österut.

Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad parhuslägenhet, perfekt för den något mindre familjen eller för dig som vill ha ett centrumnära boende med närhet till grönska och promenadstråk.

Varmt välkommen att boka visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Svärtesgränd 1 J

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 88,5 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2015-2018

Bostadsvederlag: 265.50 €/mån

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden