Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Tegelbruksvägen 23B, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Öppen planlösning - Uteplats - Carport

Utgångspris:

159 500 €

Skuldfritt pris:

159 500 €

Bostadsvederlag:

72 € / månad

Boyta:

60 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

2015

Markplanslägenhet i modernt radhus med uteplats och carport i Ingby.

Välkommen till Tegelbruksvägen 23 i Jomala. Här finner du en välplanerad tvårumslägenhet på 60 kvm med moderna lösningar och lågt bolagsvederlag. Lägenheten är belägen i markplan med en egen välkomnande entré under tak, förråd och plats under carport.

Vardagsrum och kök i en öppen planlösning med stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet har du utgång till en uteplats i österläge. Köket är inrett med Ikea köksinredning och har fina arbetsytor vid köksbänk och köksö. Sovrummet är utrustat med klädförvaring bakom skjutdörrar med spegelglas och badrummet är helkaklat och inrett med dusch, handfat med kommod samt överskåp med spegelglas och plats för tvättmaskin och torktumlare.

Det finns extra förvaringsmöjligheter i ett väl tilltaget vindsförråd som nås genom en taklucka inne i bostaden. En liten gräsmatta i anslutning till lägenheten.

Ingby är ett bostadsområde med närhet till dagis, skola och Maxinge köpcentrum. Till Mariehamns centrum är det ca. 7 km.

Sammanfattningsvis är detta en mycket trevlig radhuslägenhet i lugnt läge. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Tegelbruksvägen 23B

Kommun: Jomala

Boyta: 60 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 2015

Bostadsvederlag: 72 €/mån

Teknik: Fiber. Mekanisk frånluft.

Uppvärmning: El-golvvärme och luft-luftvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden