Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Stängd

Tistelgränd 2 L 8D, Finström

Aktielägenhet

Charmigt hem i hjärtat av Godby.

Utgångspris:

121 000 €

Bostadsvederlag:

217.60 € / månad

Våningsyta:

78 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1991-92

Allmänt

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet som är belägen på Tistelgränd 2 i Godby. Här erbjuds ett hem i gott skick med en välplanerad boyta på 78 kvadratmeter. Lägenheten ligger på andra våningen och genomsyras av en hemtrevlig och inbjudande atmosfär.

En rymlig hall välkomnar er in i lägenheten, följt av ett generöst sovrum med platsbyggda garderober. Dessutom finns det ytterligare ett sovrum som ger er extra utrymme för gäster eller kanske som en arbetsplats. Köket är öppet och funktionellt, vilket gör det till en trevlig plats att laga mat och umgås i. Här finns gott om plats för en matgrupp där ni kan njuta av goda måltider tillsammans.

En extra bonus i denna lägenhet är den egna bastun. Här kan ni koppla av och unna er lyxen av välbefinnande och avkoppling efter en lång dag. Därtill finns uteplats/balkong med tak vid entrén.

Lägenheten ingår i Bostadsaktiebolaget Jordgubben och har en månatlig avgift på ca 2,79 euro per kvadratmeter plus hushållsel. Dessutom erbjuder bolaget ett gemensamt varmförråd, ett eget kallförråd och ett praktiskt biltak för att möta era förvaringsbehov.

Sammanfattning

Lägenheten ligger i ett trevligt och lummigt område, med kort promenadavstånd till allt vad Godby centrum har att erbjuda. Med närhet till skolor, daghem, matbutiker och mycket mer, är detta ett idealiskt boende för både gammal som ung.

Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva bostaden själv.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hitta ditt drömhem!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Tistelgränd 2 L 8D

Kommun: Finström

Våningsyta: 78 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1991-92

Bostadsvederlag: 217.60 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Fjärrvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Kort promenadavstånd till allt vad Godby centrum har att erbjuda.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Biltak: Lägenheten har disposition till biltak inkl kallförråd (gemensamt varmförråd finns)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden