Fritidsfastighet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Tjudnäsvägen 131, Sund

Visning:

Enligt överenskommelse

Fritidsfastighet

Mysigt torp/fritidshus i lantlig idyll - Ditt sommarparadis i Kastelholm!

Utgångspris:

49 000 €

Tomtstorlek:

2900 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1940

Nära golf, mat och kultur - Det ideala sommarhemmet i Kastelholm!

Välkommen till din sommaridyll – En mysig pärla på Tjudnäsvägen 131 i Kastelholm!

Detta mysiga torp/fritidshus med ekonomibyggnad är den ultimata platsen att flyga från vardagens stress och njuta av lugnet i en lantlig idyll. Med sitt röda hus och vita knutar blir du genast förtrollad av charm och karaktär.

Med en tomtstorlek på 2900 kvm finns gott om plats att sträcka ut sig och skapa underbara minnen tillsammans med nära och kära.

Gårdsmiljön är omsorgsfullt skött med stora gräsmattor som inbjuder till utomhusaktiviteter och avkoppling. Omgivande naturen är lummig och landskapet präglas av åkermark, vilket ger en fridfull och naturnära atmosfär.

Inne i huset finner du på första våningen en välkomnande farstukvist och entré, ett sovrum, badrum utrustat med wc och dusch, samt ett rymligt vardagsrum med en härlig öppen spis – perfekt för mysiga kvällar framför brasan. Köket med charmig vedeldad spis som ger en extra rustik känsla till dina matlagningsstunder. På andra våningen finns ytterligare två sovrum som erbjuder gott om plats för hela familjen eller gäster.

För golfentusiasten finns Ålands Golfklubb inom bekvämt avstånd, och för den som uppskattar god mat och dryck finns Smakbyn restaurang & bränneri i närheten. Dessutom har du Kastelholms slott på bekvämt avstånd, där du kan utforska historien och njuta av den vackra omgivningen.

Nu har du chansen att bli ägare till detta fantastiska sommarparadis. Kontakta ansvarig mäklare för mera information och visningar!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Tjudnäsvägen 131

Kommun: Sund

Tomtstorlek: 2900 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1940

Uppvärmning: Direktverkande el, vedeldning.

Vatten & avlopp: Västra Sunds vatten, egen trekammarbrunn.

Fastighetsbeteckning: 771-412-2-25

Samfällda områden: Inga andelar i samfällda områden.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: För golfentusiasten finns Ålands Golfklubb inom bekvämt avstånd, och för den som uppskattar god mat och dryck finns Smakbyn restaurang & bränneri i närheten. Dessutom har du Kastelholms slott på bekvämt avstånd, där du kan utforska historien och njuta av den vackra omgivningen.

Övrigt: Befintliga plåttaket lades 1979. Lösöre ingår i fastighetsöverlåtelsen.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)