Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Torggatan 21 lgh 1, Mariehamn

Visning:

Aktielägenhet

Centrum - Attraktivt läge - Öppna spisar - Vackra trägolv 

Utgångspris:

325 000 €

Skuldfritt pris:

348 833 €

Bostadsvederlag:

422.50 € / månad

Våningsyta:

130 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1939-40

Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla!

Välkommen till denna rymliga centrum lägenhet belägen på Torggatan 21 i Mariehamn. Med en fantastisk plats och en lika fantastisk bostad är detta verkligen ett unikt tillfälle. Bostaden omfattar generösa 130 kvm fördelat över 5 rum och kök, och erbjuder en miljö du inte vill missa.

På första våningen finner du denna pärla, med högt i tak och ljus som flödar i genom fönstren. Den genomgående vackra trägolvet ger en varm och välkomnande känsla, och två öppna spisar bidrar till en extra dimension av charm. Bostaden präglas av en tidlös elegans och karaktär.

Det fullt utrustade köket är både funktionellt och stilfullt, med en intilliggande matplats som inbjuder till trevliga måltider. Det rymliga vardagsrummet erbjuder en öppen spis och öppnar upp mot en mångsidig yta som kan användas som matsal eller bibliotek. Här skapas en känsla av rymd och möjligheter genom specialbyggda hyllor i ett vackert burspråk som vetter mot väster.

En stor och välkomnande hall erbjuder inte bara plats för avhängning och förvaring, utan även en unik öppen spis som skapar en inbjudande atmosfär. I hallens närhet finns även en praktisk toalett. Bostadens två stora sovrum erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, medan det mindre sovrummet eller kontoret är utrustat med en smart inbyggd hög- och lågsäng.

Det helkaklade badrummet har en modern dusch och ger en känsla av lyx och komfort.

Bostadsaktiebolaget Marietorg består av fyra välskötta lägenheter och har en gemensam gård med välskött gräsmatta och planteringar, perfekt för avkoppling och social samvaro. Här bor du verkligen i ett toppläge i stan.

För de gemensamma behoven erbjuder bostadsaktiebolaget flera praktiska utrymmen, inklusive tvättstuga, bastuavdelning, cykelförråd samt hobbyrum med egen utgång. Ytterligare förrådsutrymmen finns i källaren, och du har även ditt egen privata förrådsutrymme på vinden. Det finns även tre garageplatser i bolaget att hyra enligt kölista.

Missa inte chansen att bli en del av denna exklusiva bostadsupplevelse på en av Mariehamns mest centrala adresser. Välkommen hem!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Torggatan 21 lgh 1

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 130 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1939-40

Bostadsvederlag: 422.50 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Självdragsventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburet till radiatorer

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-7-7-9

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Övriga vederlag: 25 €/månaden för städning och gräsklippning. 47,30 €/månaden garage. 10 €/ per gång för bastu.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden