Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Stängd

Torggatan 25 lgh 3, Mariehamn

Aktielägenhet

Centrum - Kvadratsmart - Balkong - Bra läge - Investering

Utgångspris:

157 000 €

Skuldfritt pris:

157 000 €

Bostadsvederlag:

169.86 € / månad

Våningsyta:

38 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1939/2019-2020

Bo bekvämt och centralt med egen parkeringsplats på gården!

Välkommen till Torggatan 25 i hjärtat av Mariehamn, där vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att bo i en välplanerad och kvadratsmart lägenhet om ca 38 kvm. Denna charmiga bostad belägen i den andra våningen omfattar 2 rum och kök och har också en rymlig balkong med utsikt mot bolagets mysiga innergård i söder.

När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning. Härifrån tar du dig vidare till den öppna och ljusa, fullt utrustade köks-och vardagsrumsdelen som också har direkt access till balkongen. Sovrummet är smakfullt utformat med garderobsförvaring. Badrummet är såklart helkaklat och utrustat med en takdusch samt plats för tvättmaskin och torktumlare.

Denna bostad är perfekt för olika livsstilar. Om du studerar i Mariehamn, letar efter din första bostad, övernattningslägenhet eller är intresserad av investeringsmöjligheter som uthyrning, så är detta den rätta platsen för dig.

Bostads Ab Torggatan 25 i Mariehamn består av totalt 6 lägenheter, varav 2 i gårdshuset. Huvudbyggnaden där denna bostad är belägen byggdes ursprungligen 1939 och genomgick en omfattande renovering under 2019-2020, vilket ger dig en modern och bekväm boendemiljö. I källaren finns det privat förrådsutrymme tillhörande lägenheten, samt gemensamma förrådsutrymmen.

Bolagsvederlaget är satt till 4,47 €/kvm vilket innebär ett vederlag om 169,86 €/månad. Utöver bolagsvederlaget tillkommer förbrukgningsel samt kostnad för önskat fiberabonnemang.

Missa inte chansen att bo centralt, kvadratsmart med tillgång till balkong samt bekväm parkering på gården i detta välskötta bostadskomplex. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Torggatan 25 lgh 3

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 38 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1939/2019-2020

Bostadsvederlag: 169.86 €/mån

Teknik: Fiber. Ventilation med värmeåtervinning. Mekanisk frånluft badrum. Kolfilterfläkt kök.

Uppvärmning: Fjärrvärme till radiatorer samt golvvärme i badrummet.

Vatten & avlopp: Stadens V/A

Fastighetsbeteckning: 478-7-7-17

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Bostaden är i dagsläget uthyrd.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden