Till Salu

Fridhemsvägen 4, Sund

Visning:

Enligt överenskommelse

Torp

Sommardröm i Bomarsund!

Utgångspris:

80 000 €

Våningsyta:

65 m2

Tomtstorlek:

3890 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1820-talet

Allmänt

Välkommen till Askliden och detta idylliska torp i vacker miljö. Unikt fritidshus om ca. 65 m2 uppfört på 1820-talet i träkonstruktion ovan murad grund med träpanel och falsat plåttak. Huvudbyggnaden har ingång genom vindfång/hall och disponerar rymligt kök med plats för matbord intill burspråk, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett vardagsrum med plåtspis för mysiga kvällar framför brasan. Köket är försett med en gedigen och fullt fungerande vedspis med brödugn. Utöver detta finns även en oinredd vind.

Under de senaste tio åren har man gjort renoveringar på fastigheten där man bland annat har dragit in el och bytt torpets ytterpanel. Fastigheten har kommunal vattenanslutning.

På fastigheten finns förutom huvudbyggnaden även en mindre gäststuga som inrymmer sovrum samt en vedeldad bastu med indraget vatten och golvvärme. Gäststugan har en rymlig altan med både kallbadtunna och utedusch.

Den omgivande naturen är lummig och i trädgården finns äppelträd och grönsaksland. Välkommen på visning till ditt nya sommarparadis!

 

Planritningar

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)