Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Utskogsvägen 8 B, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Lågt bolagsvederlag - Inglasad uteplats - Bastu - Carport - Möckelö Strand

Utgångspris:

219 000 €

Skuldfritt pris:

219 000 €

Bostadsvederlag:

126 € / månad

Våningsyta:

70 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2019

Allmänt

Välkommen till Möckelö Strand och den här välplanerade och moderna radhuslägenheten om 70 kvm fördelat på 3 R+K. Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med egen entré samt tillhörande carport och förråd i anslutning till entrén. Radhuset stod inflyttningsklart 2019 och är uppfört av NoraHus. I Möckelö Strand bor du i ett naturskönt område med närhet till vardaglig service, promenadstråk och badstrand. Här finns en gång- och cykelväg till Mariehamn. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska område och njuta av allt det har att erbjuda!

Interiör

Välkomnande entré under tak som leder till entréhall med slitstarkt klinkergolv och klädförvaring i garderob med skjutdörrar i spegelglas.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet har du utgång till en inglasad uteplats i solsäkert västerläge där du kan njuta av en förlängd säsong.  Köket är inrett med Puustelli köksinredning samt Siemens vitvaror. Praktisk köksö som erbjuder förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Ett sovrum är utrustat med förvaring i garderober och masterbedroom med walk-in-closet. Helkaklat badrum inrett med bastu, dusch, handfat med kommod med spegel samt sidoskåp. Plats för tvättmaskin och torktumlare. Därtill finns även en praktisk gästtoalett i anslutning till hallen med kommod och spegelskåp. Vackert planerad tomt med gräsmatta och har tuija-häck planterad som ger ett fint insynsskydd. Extra förvaring i väl tilltaget vindsförråd som nås genom taklucka inne i bostaden.

Bolaget

Bostads Ab Möckelörondellen 3 består utav en radhusbyggnad inrymmande 9 st. aktielägenheter totalt. Bolaget äger sin tomt som har rymlig asfalterad parkering. Gemensamma utrymmen i form utav teknikrum samt sophantering. Bolagsvederlaget är satt till 1.80 €/kvm vilket innebär ett vederlag om 126 €/månad. Utöver bolagsvederlaget till kommer vattenkostnad om 20 €/person/månad, bruks-el samt kostnad för önskat fiberabonnemang.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Utskogsvägen 8 B

Kommun: Jomala

Våningsyta: 70 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2019

Bostadsvederlag: 126 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning. Till- och frånluftsventilation. Pleijd styrning till spotlights.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Vattenavgift 20€/pers/månad. Balanseras på början av året.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden