Aktielägenhet – Lyyski Fastigheter

Stängd

Utskogsvägen 4 D, Jomala

Aktielägenhet

Utgångspris:

277 000 €

Bostadsvederlag:

133.5 € / månad

Våningsyta:

89 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2019

Allmänt

Välkommen till Möckelö Strand och den här välplanerade radhuslägenheten om 89 kvm fördelat på 4 R+K. Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med egen entré samt tillhörande carport och förråd i anslutning till entrén. Radhuset stod inflyttningsklart 2019 och är uppfört av NoraHus. I Möckelö Strand bor du i ett naturskönt område med närhet till vardaglig service promenadstråk och badstrand.

Interiör

Välkomnande entré under tak som leder till entréhall med klädförvaring i flertalet garderober. Slitstarkt klinkergolv som är lätt att hålla rent och städat.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning som tillsammans med uteplatserna erbjuder fina sociala utrymmen. Köksinredning från Puustelli samt vitvaror i form av diskmaskin, ugn, spishäll, micro, delad kyl&frys från LG inklusive ismaskin. Kaklad vägg ovan arbetsbänkar. Vackert ljusinsläpp från väl tilltagna fönsterpartier mot uteplatserna och en mycket trevlig braskamin i vardagsrummet som piggar upp i vintermörkret. För skön svalka under varma sommarmånader finns en luft/luft-värmepump.

Inglasad uteplats och lagt med praktiskt klinkergolv förlänger utesäsongen, därtill ett trädäck i det fria. Vidare från uteplatsen/trädäcket har man sin “egna” gräsmatta som ramas in av planterad Tuija-häck.

Tre sovrum varav två har förvaring i garderober och master bedroom med förvaring i klädkammare. Målade väggar samt vinylgolv, genomgående i hela bostaden.

Tidlöst och stilrent helkaklat badrum med din egna bastu. Dubbla duschar, duschvägg i glas, handfat med tillhörande kommod, fin belyst spegel och WC.  I anslutning till hallen finns också helkaklat gäst-wc. Ytterligare finns grovkök med ingående tvättmaskin & torktumlare, i övrigt gott om förvaring som underlättar klädlogistiken.

Extra förvaring i väl tilltaget vindsförråd som nås genom taklucka inne i bostaden.

Bolaget

Bostads Ab Möckelörondellen 2 består utav en radhusbyggnad inrymmande 10 st. aktielägenheter totalt. Bolaget äger sin tomt som har rymlig asfalterad parkering. Gemensamma utrymmen i form utav teknikrum samt sophantering. Bolagsvederlaget är satt till 1.50 €/kvm vilket innebär ett vederlag om 133,50 €/månad. Utöver bolagsvederlaget till kommer vattenkostnad om 20 €/person/månad, bruks-el samt kostnad för önskat fiberabonnemang. Uppvärmning från bergvärme till vattenburen golvvärme ingår i bolagsvederlaget.

Sammanfattning

Modern och driftekonomisk bostad som har det mesta! Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Utskogsvägen 4 D

Kommun: Jomala

Våningsyta: 89 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2019

Bostadsvederlag: 133.5 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning. Fiber.

Uppvärmning: Bergvärme

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A. Vattenavgift 20 €/person och månad.

Fastighetsbeteckning: 170-420-12-15

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden