Bostadsfastighet – Lyyski Fastigheter

Till Salu

Västergärdan 4, Jomala

Stänger: 29.03 kl. 16:00

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadsfastighet

Bostadshus beläget i ett lugnt och fridfullt område.

Utgångspris:

127 000 €

Våningsyta:

140 m2

Tomtstorlek:

2790 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1970

Allmänt

Lyyski Fastigheter presenterar nu detta bostadhus i ett plan som är redo för att bli ditt nya hem. Bostadshuset är enligt uppgift uppfört ca 1970 och beläget på Västergärdan 4 i Västerkalmare, Jomala.

Huset om totalt ca 140 kvm är uppfört i träkonstruktion ovan betongplatta med träfasad och taket lagt i plåt med tegelimitation samt eternit ovan carport. Bostaden har en rymlig planlösning med gott om utrymme för att umgås och trivas. Köket är fullt utrustat och vardagsrummet är luftigt med fönster som släpper in naturligt ljus och ger en fin utsikt över trädgården. Vardagsrummet har vedkamin och utgång till takbeklädd terrass.

Här finns också tre-fyra sovrum som är perfekta för att rymma hela familjen. Några av sovrummen har garderober, därtill i hallen klädkammare för att rymma alla dina kläder och personliga ägodelar samt badrum med dusch och toalett. Från grovingång och vidare finns skafferi, tvättstuga, bastu, duschrum, toalett, sovrum med egen ingång, teknikrum samt integrerat garage. Samtliga rum i våtrumsavdelningen har till stor del påbörjade och ännu ej slutförda renoveringar, d v s renoveringsbehov finns.

Förutom detta har bostaden också en stor och härlig trädgård med möjlighet till både grillkvällar och trädgårdsarbete. Det finns också tillgång till förråd (el draget), växthus m.m..

Uppvärmning, direktverkande el genom radiatorer/elslingor, luftvärmepump samt vedkamin. Vatten från egen borrbrunn och avlopp till trekammarbrunn med infiltrering, elanslutning från Ålands Elandelslag samt fiber indraget.

Bostaden är belägen i ett lugnt och fridfullt område, nära till både naturen och endast några km till stadens bekvämligheter. Här kan du njuta av naturen på promenader i skog och mark eller cykla längs vackra vägar.

Bostaden är perfekt för dig som vill ha en bekväm och lugn livsstil samtidigt som du har allt du behöver inom nära räckhåll. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck denna bostad i ett plan!

 

Planritningar

Beskrivning

Adress: Västergärdan 4

Kommun: Jomala

Våningsyta: 140 m2

Tomtstorlek: 2790 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1970

Bastu: Bastu (renoveringsbehov)

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Luftvärmepump, kamin i vardagsrum, el-radiatorer samt el-golvvärme.

Vatten & avlopp: Egen borrbrunn, avlopp till trekammarbrunn+infiltrering (kommunalt vatten i närheten)

Fastighetsbeteckning: 170-431-3-81, 170-431-3-61

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Delgeneralplanerat område

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Renovering: Bostadshuset har påbörjade och ännu ej slutförda renoveringar, d v s renoveringsbehov finns.

Fastighet: Försäljningsobjektet består utav två fastigheter varav Fagerbo II (170-431-3-61) utgör obebyggd tillskottsmark.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
(Obligatoriskt)