Bostadshus – Lyyski Fastigheter

Stängd

Von Knorringsvägen 28, Finström

Bostadshus

Godby - Integrerat garage - Växthus - Balkong - Trädgård

Utgångspris:

157 000 €

Tomtstorlek:

1180 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

1974

Allmänt

På Von Knorringsvägen 28 presenterar vi en rymlig familjebostad belägen nära Godby centrum.

Bostadshus är ett suterränghus uppfört 1974 med entréplan i murade leca-block och ett övre plan i trästomme, fasaden lagd av träpanel och plåttak.

Våning 1 inrymmer öppen hall med avhägningsmöjligheter, ett sovrum, ett praktiskt hobbyrum och en tvättstuga. Här finns också en gästtoalett, badrum med dusch och bastu. På denna bostadsvåning finner ni ett integrerat garage med tillhörande förråd med god förvaring.

På våning 2 består av kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det ljus fyllda vardagsrummet erbjuder en plats för avkoppling och sociala möten samt utgång till takbeklädd balkong i sydväst läge. Tre rymliga sovrum varav en har egen utgång till terrassen samt en-suite badrum samt en extra familj badrum.

Detta bostadshus har vårdat och underhållits kontinuerligt genom åren. Förvaringsmöjligheterna är generösa och de funktionella utrymmena är noggrant genomtänkta på båda planen. Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburen centralvärme som kompletteras med en luftvärmepump. Fastigheten är ansluten till både kommunalt vatten och avlopp.

Slutligen en av de mest övertygande egenskaperna är den härliga tomtens vistelse vänliga karaktär med bland annat växthus och redskapsbod. Läget är på kort avstånd från Godby centrum där du hittar en rad bekvämligheter, inklusive bank, matbutiker, skolor, dagis simhall samt övrig service.

Kontakta oss för att boka din privata visning och upplev allt detta hem har att erbjuda.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Von Knorringsvägen 28

Kommun: Finström

Tomtstorlek: 1180 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 1974

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning, mekansik ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburet till golvvärme (2013), elgolvvärme i badrummen på våning II samt luftvärmepump (2010)

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp

Fastighetsbeteckning: 60-408-13-8

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillingen (dock inte för köpare av första bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden