Nyproduktion aktielägenheter - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Vråkvägen 12, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Nyproduktion aktielägenheter

Parhuslägenheter med carport i premiumläge på Fågelberget och planerad inflyttning i augusti 

Pris:

298 000 € - 298 000 €

Våningsyta:

110 m2

Tomtstorlek:

1290 m2

Antal rum:

4 R+K

Byggår:

2024

Allmänt

Vi har nöjet att presentera två nyproducerade aktielägenheter under uppförande som erbjuder både moderna bekvämligheter och synnerligen stilfull inredning. Dessa bostäder är perfekta för dig som söker ett nytt hem i ett av Fågelbergets absolut bästa lägen och med hög standard och genomtänkt design. De två bostäderna planeras vara inflyttningsklara i augusti 2024. Vardera bostad är 110 kvm i våningsyta och disponerar 4 R+K ( lgh A söderut, lgh B norrut)

Båda lägenheterna har egen frånluftsvärmepump, vattenburet till golvvärme, vilket garanterar en energieffektiv och behaglig inomhusmiljö. Mekanisk ventilation säkerställer god luftkvalitet genom hela bostaden. Vardera lägenhet är förberedd för fiber (separat), och kan anslutas till valfri operatör. Fönstren är 3-glas aluminumbeklädda från Elitfönster, vilket ger utmärkt isolering och låg uppvärmningskostnad. Bägge lägenheter har egen vatten-och elmätare.

Inredningen i lägenheterna präglas av genomgående varma toner. Köksinredningen kommer från Ikea i ljusbeige färg med släta luckor och laminatbänk. Köket är fullt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn. Tvättstugan är förberedd för installation av tvättmaskin och torktumlare.

De stora kakel- och klinkerplattorna (60×60 cm) i entré, tvättstuga, badrum och bastu ger ett lyxigt intryck och är enkla att underhålla. Fönsterbänkar i marmor och platsmålade listverk tillför en touch av elegans.

Golven i de övriga utrymmena är belagda med Kährs Tiveden vinylgolv, vilket är både hållbart och lättskött. Väggarna målas genomgående i en stilren vit kulör som ger ett ljust och luftigt intryck.

Badrummen i bägge bostäder är utrustade med snygga duschväggar och en bred kommod med tillhörande spegel. Badrummet i vardera bostad har även en komplett inredd bastu med elaggregat för avkopplande stunder. Gästtoaletten är inredd med toastol, handfat, klinkergolv och målade väggar.

Spotlights i taket i entré, kök, vardagsrum och badrum bidrar till en modern och funktionell belysning. Vardera lägenhet har dessutom ett stort trädäck om cirka 4×11 meter i västerläge, perfekt för att njuta av fantastiska solnedgångar över berg, hav och natur. En spaljé byggs mellan uteplatserna för att minimera insyn mellan bostäderna.

Gården kommer att iordningställas med en asfalterad infart och parkering samt gräsmatta, vilket skapar en trivsam och välkomnande miljö.

Vardera bostad har egen carportsplats med tillhörande förråd.

Före tillträde sker besiktning av byggkontroll, samt lagstadgad årsgranskning.

Dessa nyproducerade lägenheter erbjuder en kombination av funktionalitet, modern design och naturskön omgivning. Missa inte chansen att bli den första att flytta in i detta underbara hem. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Vråkvägen 12

Kommun: Jomala

Våningsyta: 110 m2

Tomtstorlek: 1290 m2

Antal rum: 4 R+K

Byggår: 2024

Bastu: Ja

Nyproduktion: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation. Fiber.

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme till egen frånluftsvärmepump.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 170-424-1-42

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden