Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn – Tel. +358 18 533 004
www.lyyski.ax E-post: inger@lyyski.ax

STRANDNÄRA TOMTER

Brändö är en av Ålands attraktiva skärgårdskommuner med goda förbindelser till både fasta Åland och till det finska fastlandet. Lyyski Fastigheter kan nu i samarbete med Brändö kommun erbjuda det nyplanerade området Bellarshamn till försäljning.

Brändö är en av Ålands attraktiva skärgårdskommuner med goda förbindelser till både fasta Åland och till det finska fastlandet. Lyyski Fastigheter kan nu i samarbete med Brändö kommun erbjuda det nyplanerade området Bellarshamn till försäljning.

Området är trivsamt planerat i syfte att erbjuda alla köpare ett attraktivt strandnära läge. Området inrymmer strandnära och trivsamma tomter för egnahemshus, radhus eller kopplade byggnader, därtill finns en industritomt för exploatering. På Brändö bor du med Ålands skärgård som nära granne och här ges möjlighet och närhet till grundskola, bibliotek, rådgivning, banker, café, idrottshall, tennisbana och övrig service inom en radie på endast 500m samt tillgång till fibernätverk.

Området som är märkt TB i detaljplanen är en väl skyddad småbåtshamn för båtar upp till 18 fot och med djupgående upp till 1,5 meter.
Området med bostadshus växer fram, några hus är klara och inflyttade, några är under uppförande. Kommunen har påbörjat uppförande av radhus för uthyrningsändamål. Välkomna att bekanta er på närmare håll, endast 2 timmar från Åbo.

Planändring under arbete gällande Tomt nr 3 kv 9 och Tomt nr 3 kv 7. Kontakta mäklaren för mera information.

För mer information om Bellarshamn och tomtreservering – kontakta oss! Vi ger även dig som så önskar service på finska - palvelemme myös suomeksi!
Besök gärna Brändö kommuns hemsida www.brando.ax!

Utgångspris 8 750 - 49 120 €
Adress Bellarshamn, 22920, Brändö  Bellarshamn 
Reservation kontakta Lyyski Fastigheter
Visning Visning enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för mera Information.
Teknik El erhålls av Ålands Elandelslag som också säljer anslutning. Pris för anslutning 3 x 25 A är cirka 1 800 €.
Fiber erhålls av Brändö-Kumlinge BKF fiber. Anhållan om anslutning till BKF:s styrelse. Kostnad 3 500 € (+ eventuella dragningar). I nätet erbjuds tjänster av operatörerna IP-connect Ab och Ålcom. Båda baserade i landskapet Åland.
Tillträde Enligt överenskommelse
Vatten och avlopp Kommunalt V/A Anslutningsavgift 3 500 €. Förbrukningsavgift 3,72 €/m3. Obligatorisk.
Kostnader På köpet utgår en överlåtelseskatt om 4% av köpeskillningen (dock inte för köpare av fösta bostad, minst 50% som är mellan 18-39 år) samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 120 €.


Bilder

Bellarshamn tomtpriser och karta Sid 1

Planritning

Bellarshamn tomtpriser och karta Sid 3