Värdera ditt hus eller din lägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Vad är din fastighet värd?

Våra Auktoriserade Fastighetsmäklare (AFM) hjälper dig med professionell värdering av olika typer av försäljningsobjekt på Åland. I värderingen beaktas objektets skick och läge, efterfrågan, byggnadsår, storlek, utförande, design, försäljningsstatistik och även marknadsmässiga faktorer som exempelvis ränteläge, lånesituation och det aktuella utbudet på fastighetsmarknaden på Åland. Vi kan även tipsa dig om värdehöjande insatser och se till att du är förberedd för bästa möjliga bostadsaffär.

Vi utför både muntliga och skriftliga värderingar och följer kontinuerligt marknadspriserna både på Åland och i våra närområden för att prisvärderingen ska vara tillförlitlig och ligga i rätt läge just nu. Vi är måna om att hålla en hög kompetens samt följa med utvecklingen och fortbildningen inom området. Allt för att våra kunder ska känna sig trygga med oss.

 

Vill du ha en kostnadsfri, muntlig värdering av ditt säljobjekt? 

I samband med planerad försäljning kan vi komma på ett kostnadsfritt förstabesök till din bostad på fasta Åland. Vi ger dig då ett muntligt utlåtande om värdet på din bostad. I en muntlig värdering kan även ett kortfattat meddelande till din bank eller annan intressent ingå. Om du av någon anledning väljer att inte gå vidare med försäljning hos oss kommer vi överens om en lämplig ersättning för utfört arbete.

 

Vill du värdera din fastighet digitalt? (97 € – 297 €)

Privatperson

Behöver du snabbt ett skriftligt värderingsutlåtande och har möjlighet att skicka oss lite kortfattad information och bilder om ditt objekt kan vi hjälpa dig med ett digitalt värderingsutlåtande. Gör så här:

1. Skicka 3-5 bilder och kortfattad information om ditt objekt inklusive objektets adress till info@lyyski.ax. Bifoga gärna karta över området om du har en sådan. 

2. Vi går igenom materialet och skriver ett kortfattat värderingsutlåtande på basen av vår kunskap om marknaden, motsvarande objekt, tillgänglig statistik, tidigare försäljningar och övrig relevant information. 

3. Vi mejlar dig (inom 3 arbetsdagar) din värdering för objektet tillsammans med en faktura.

 

Vill du värdera din bostad via ett videomöte? (299 €)

Privatperson

Är du i behov av ett värderingsutlåtande men vill göra det så smidigt som möjligt? Kontakta oss då för att boka in ett online videomöte där vi tillsammans går igenom din bostadsfastighet eller aktielägenhet. Var förberedd på att uppge kortfattad information om ditt objekt under videosamtalet.

Videomötet uppskattas ta 30-45 minuter.

 

Vill du ha ett skriftligt värderingsutlåtande? (497 €)

Privatperson

Behöver du ett skriftligt värderingsutlåtande med en mer omfattande utredning av din bostadsfastighet eller aktielägenhet? Eller vill du uppdatera en muntlig värdering med ett mer omfattande skriftligt värderingsuppdrag?

 I värderingen ingår platsbesök i din bostad, genomgång och beställning av behövliga handlingar och därefter gör vi ett skriftligt värderingsinstrument för ditt objekt. 

 

Vill ni värdera er företagsfastighet?

Vi hjälper er som företagare med värdering av ert fastighetsinnehav. Ofta kan en sådan värdering vara mer omfattande än en värdering för privatpersoner. Kontakta oss redan idag och berätta vad du behöver hjälp med så skapar vi en bra lösning som passar för just dig.

Digital värdering för privatpersoner