Om Ålands populäraste fastighetsmäklare - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Ålands populäraste mäklarhus.

Vi gör goda affärer – för både säljare och köpare 

Välkommen till Lyyski Fastigheter. Vi är en etablerad och modern medveten mäklare på Åland som känner till varenda hörn av vårt Åland och erbjuder heltäckande service inom fastighetsbranschen här. Oavsett om du vill köpa en bostad eller sälja en fastighet får du professionell vägledning genom hela processen. Hos oss möter du engagerad och kunnig personal, som vet hur en bra affär ska göras och hur du förvandlar kvadratmeter till euro. 

Du kan även kontakta oss när du behöver hjälp med juridiska frågor, exempelvis vid bouppteckning eller arvskiften och beskattningsfrågor. Boka ett första digitalt möte om du vill så träffar vi dig över FaceTime, Messenger, Zoom eller motsvarande, mejla info@lyyski.ax eller ring +358 18 533 000

 

Vår historia

Hej, jag heter Tomas Lyyski och jag är en entusiastisk och dedikerad försäljare. Att möta olika slags människor, förhandla som ett proffs, ge svar på tal, diskutera och hela tiden hänga med i den senaste utvecklingen inom fastighetsbranschen är det som får mitt blod att rusa. På min fritid plöjer jag litteratur kring försäljning och sätter mig in i det allra senaste i fastighetsbranschen. Jag vill hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. Dessutom går jag igång på att göra en bra affär. Jag har fyra döttrar där hemma att ta hand om och det gör det ännu viktigare för mig att förvalta vårt familjeföretag som min mamma Inger startade år 2009. 

Inger är utbildad Ekonomie Magister och Jurist Magister och hade vid den tiden jobbat nära konsumenter som rådgivare och kom ofta i kontakt med människor som på olika sätt behövde hjälp i samband med bostads-och fastighetsaffärer. Fastighetsmarknaden såg då väldigt annorlunda ut jämfört med idag och det fanns ett stort behov av att stärka kunskapen och återupprätta förtroendet mellan mäklare, säljare och köpare vid bostadsaffärer. Det fanns en efterfrågad lucka att fylla och detta blev startskottet på en ny era för fastighetsmarknaden på Åland.

Jag Tomas har tidigare jobbat inom sälj-och marknadsföring på bank och efter det som regionchef på Viking Line. Jag började jobba inom familjeföretaget år 2010 och Inger och jag blev ett perfekt team – hon med fokus på det juridiska och jag på sälj-och marknadsföring. Nu sedan år 2021 har en generationsväxling skett inom Lyyski Fastigheter och jag har tagit över rodret som Ansvarig Föreståndare, medan Inger allt mer övergått till rollen som senior rådgivare. 

Lyyski Fastigheter har vuxit och utvecklats med åren och vårt team består av ett gäng sköna personer med rätt utbildning och erfarenhet och med hjärtat på de rätta stället. Jag vill se till att vi använder hela vår försäljningspotential och vill hela tiden fortsätta att växa tillsammans med våra anställda och våra samarbetspartners. Det är min drivkraft. 

Välkommen in till oss med dina fastighetsaffärer, vi vet hur en bra affär ska göras!

Med vänliga hälsningar, 

Tomas