Lyyski Home - Lyyski Fastigheter

Hitta färdiga köpare med vår hjälp!

Här finns FÄRDIGA och KÖPKLARA köpkunder som är REDO för affär! Om du som säljare vill erbjuda våra köpare något kontakta oss i säljarformuläret här på sidan!

Hur fungerar detta?

Är du köpare och vill att din sökning ska synas här? Följ Köparknappen nedan och säg vad du vill ha. Vi gör sedan ett köpuppdragsavtal med dig och söker ditt drömobjekt. Din sökning visas nedan så att säljare kan kontakta oss om de har ett objekt. Det går också bra att anlita oss för köp av andra fastigheter än bostäder. Du som köpare erlägger endast arvode vid en konkret affär och du kan fritt fortsätta din sökning av objekt på egen hand parallellt med vårt uppdrag.

Du som säljare kan se om något av det våra köpkunder söker nedan passar in på beskrivningen av ditt objekt! Kontakta oss om du har ett intressant objekt för off market! Inga annonser eller öppna visningar, endast kvalificerade köpare redo att göra affär om du har objektet för dem!

Var våra köpare vill ha just nu..

Nedan finns utbudet för vad våra köpare söker för tillfället. Om du som säljare tror att ditt objekt kan matcha, hör av dig till oss.

Aktielägenheter / Bostadsfastighet

Fastighet med befintligt bostadshus belägen i Mariehamn alt. Jomala kommun. Uppdragsgivaren söker efter ett bostadshus i gott skick med 5 R+K eller större (kan även vara motsvarande aktielägenhet). Uppdragsgivaren ser gärna att fastigheten har en tomtstorlek om max 4000 kvm och gärna med garagebyggnad.

Thomas Nordström Fastighetsmäklare AFM +358 18 533 006 (kontor) +358 457 345 3651 (mobil)

Bostadsfastighet / Fritidsfastighet

Fastighet med befintligt bostadshus i Geta, norra Finström, Saltvik eller Sunds kommun. Uppdragsgivaren söker efter ett boende med minst 50 kvm bostadsyta. Bostadshuset får gärna vara i beboeligt skick utan större renoveringsbehov. Fastigheten får gärna ligga i ett privat och ljust läge med en tomtareal om ca 3000 kvm. Uppdragsgivaren söker enplans bostadshus med minst 2-3 sovrum och kök med vedspis.

Bostadsfastighet

Fastighet med befintligt bostadshus beläget i centrala Mariehamn. Uppdragsgivaren söker efter ett bostadshus i gott skick alternativt i renoveringsbehov och så stort som möjligt. Uppdragsgivaren ser gärna därtill att tomtstorleken är större än t.ex nya tomter i Horelli eller motsvarande. Bostadshuset får gärna ha uteplats och/eller balkong.

Thomas Nordström Fastighetsmäklare AFM +358 18 533 006 (kontor) +358 457 345 3651 (mobil)

Bostadsfastighet / Tomter / Övriga objekt

Strandfastighet om minst 3 ha kvm på fasta Åland eller Föglö. Uppdragsgivaren söker efter en gård med tillhörande odlings- och skogsmark. Befintliga byggnader får gärna finnas uppförda på fastigheten. Byggnaderna kan ha renoveringsbehov men grundkonstruktionen bör vara i skick.

Tomter

Strandtomt om minst 0,5 ha (gärna +-1 ha) där alla väderstreck utom norr beaktas, på fasta Åland. Tomt i lugnare område och gärna något privat läge eller insynsskyddat. Vacker utsikt och trivsam strand med möjlighet till båt är något uppdragsgivaren önskar.

Tomas Lyyski VD, Fastighetsmäklare AFM +358 18 533 002 (kontor) +358 40 048 4935 (mobil)

Tomter

Havsnära tomt eller tomt med havsutsikt sökes, alternativt strandtomt, inom en 10 km radie från Mariehamn. Uppdragsgivaren är öppen för alla tomtarealer. Tomten kan vara belägen både i bostadsområde, eller på icke planerat område. Rivningsobjekt kan få förekomma på tomten.

Kontakta oss

(Obligatoriskt)