Sälj eller köp din bostad off market - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Hitta färdiga köpare med vår hjälp!

Här finns FÄRDIGA och KÖPKLARA köpkunder som är REDO för affär! Om du som säljare vill erbjuda våra köpare något kontakta oss i säljarformuläret här på sidan!

Hur fungerar detta?

Är du köpare och vill att din sökning ska synas här? Följ Köparknappen nedan och säg vad du vill ha. Vi gör sedan ett köpuppdragsavtal med dig och söker ditt drömobjekt. Din sökning visas nedan så att säljare kan kontakta oss om de har ett objekt. Det går också bra att anlita oss för köp av andra fastigheter än bostäder. Du som köpare erlägger endast arvode vid en konkret affär och du kan fritt fortsätta din sökning av objekt på egen hand parallellt med vårt uppdrag.

Du som säljare kan se om något av det våra köpkunder söker nedan passar in på beskrivningen av ditt objekt! Kontakta oss om du har ett intressant objekt för off market! Inga annonser eller öppna visningar, endast kvalificerade köpare redo att göra affär om du har objektet för dem!

Vad våra köpare vill ha just nu.

Nedan finns utbudet för vad våra köpare söker för tillfället. Om du som säljare tror att ditt objekt kan matcha, hör av dig till oss.

Bostadsfastighet / Nyproduktion

Bostadsfastighet med befintligt bostadshus om minst 130 kvm och en tomtareal om minst 2000 kvm inom 20 minuter från Mariehamn. Fastigheten får gärna ligga i ett privat läge, dvs. bostadsområden är inte av intresse. Alla väderstreck utom norr beaktas. Fastigheten bör vara ansluten till el och gärna till kommunalt vatten och avlopp. Om huset är lantligt, charmigt och har hög takhöjd är det ett stort plus. Bostaden behöver vara i beboeligt skick och grundkonstruktionen bör vara i skick, men mindre renoveringsbehov är inget hinder (t.ex. badrum eller kök). Totalrenovering är inte av intresse. Bostadsfastigheten bör ligga i Finström, Hammarland, Jomala, Lemland, Mariehamn eller Saltviks kommun.

James Henderson Mäklarassistent +358 40 704 4822 (mobil)

Fritidsfastighet / Tomter

Sjötomt med byggnation alternativt obebyggd i västerläge med öppet hav och egen strandlinje med i huvudsak klippor. Inom-skärgårds okej beroende på läget. Gärna på fasta Åland, alternativt en av de närliggande öarna. Attraktivt med bilväg, el och vatten eller möjlighet att anskaffa till rimlig kostnad på sikt

Thomas Nordström Fastighetsmäklare AFM +358 18 533 006 (kontor) +358 457 345 3651 (mobil)

Bostadsfastighet

Söker äldre bostadshus, byggt 1960-tal eller senare i trevligt läge med bibehållen charm i Lemland. Bostaden ska vara i beboeligt skick och renoveringsbehov är ok. Renoveringsbehovens omfattning och läget är avgörande. Fastigheten bör vara avsluten till el och gärna kommunalt vatten och avlopp.

Thomas Nordström Fastighetsmäklare AFM +358 18 533 006 (kontor) +358 457 345 3651 (mobil)

Aktielägenheter / Bostadsfastighet / Fritidsfastighet

Söker lägenhet i Mariehamn, 1-2 RoK med byggår innan 1990-tal. Även torp/fritidsbyggnad/bostadsbyggnad på fasta Åland och gärna byggt innan 1930-tal.

Thomas Nordström Fastighetsmäklare AFM +358 18 533 006 (kontor) +358 457 345 3651 (mobil)

Bostadsfastighet / Tomter

En bostadsfastighet med befintligt bostadshus och trädgård, vissa renoveringsbehov är ok. Riktgivande är att bostaden har 3 sovrum eller med möjlighet att ändra planlösning från exempelvis 2 till 3 sovrum. Bostaden kan vara uppfört mellan 1870-tal till nyproduktion med minimum storlek 94 kvm och max 270 kvm. Geografiskt sett så ska bostadshuset i första hand vara beläget i centrala delar av Mariehamn, eller med 2 km radie från Övernäs.

Thomas Nordström Fastighetsmäklare AFM +358 18 533 006 (kontor) +358 457 345 3651 (mobil)

Bostadsfastighet

Söker ett egnahemshus på ca 100m2 + garage. Huset får vara i visst behov av renovering t.ex badrum och kök men ändå att det går att flytta in. Huset får inte vara beläget intill en livligt trafikerad väg.

Kontakta oss