Lyyski Home - Lyyski Fastigheter

Hitta färdiga köpare med vår hjälp!

Här finns FÄRDIGA och KÖPKLARA köpkunder som är REDO för affär! Om du som säljare vill erbjuda våra köpare något kontakta oss i säljarformuläret här på sidan!

Hur fungerar detta?

Är du köpare och vill att din sökning ska synas här? Följ Köparknappen nedan och säg vad du vill ha. Vi gör sedan ett köpuppdragsavtal med dig och söker ditt drömobjekt. Din sökning visas nedan så att säljare kan kontakta oss om de har ett objekt. Det går också bra att anlita oss för köp av andra fastigheter än bostäder. Du som köpare erlägger endast arvode vid en konkret affär och du kan fritt fortsätta din sökning av objekt på egen hand parallellt med vårt uppdrag.

Du som säljare kan se om något av det våra köpkunder söker nedan passar in på beskrivningen av ditt objekt! Kontakta oss om du har ett intressant objekt för off market! Inga annonser eller öppna visningar, endast kvalificerade köpare redo att göra affär om du har objektet för dem!

Vad våra köpare vill ha just nu..

Nedan finns utbudet för vad våra köpare söker för tillfället. Om du som säljare tror att ditt objekt kan matcha, hör av dig till oss.

Aktielägenheter / Bostadsfastighet

Ett bostadshus eller en aktielägenhet i Mariehamn med byggnadsår mellan ca 1900-2020. Tomtareal om ungefär 600-3000 kvm. Riktgivande är att objektet gärna får ha renoveringsbehov men allt är av intresse. Egen uteplats/balkong, tillträde snarast.

Tomas Lyyski VD, Fastighetsmäklare AFM +358 18 533 002 (kontor) +358 40 048 4935 (mobil)

Bostadsfastighet

Uppdragsgivaren önskar hitta en fastighet med befintligt bostadshus eller parhus som har egen uteplats samt bilplats i carport eller garage. Fastigheten bör vara belägen i Mariehamn, Jomala eller Finströms kommun. Byggnaderna ska ej vara uppförda innan år 1990. Bostaden bör inrymma minst 3 rum och kök. Bastu och braskamin är ett stort plus. Bostaden ska vara inflyttningsklar även om små renoveringsbehov kan finnas.

Tomter / Fritidsfastighet

Strandfastighet om ca 5000-10000 kvm på fasta Åland alt. i skärgården såsom Föglö/Sottunga/Seglinge/Vårdö. Fritidsbyggnad/bostadshus på fastigheten med renoveringsbehov alt. bra skick samt bil- & båtväg. Anslutning till el och vatten eller möjlighet att ansluta sig i närheten.

Thomas Nordström Fastighetsmäklare AFM +358 18 533 006 (kontor) +358 457 345 3651 (mobil)

Fritidsfastighet / Tomter

Strandfastighet om minimum 2500 kvm med eller utan befintliga byggnader. Det ska finnas färdig bilväg fram till fastigheten samt möjliga el- och vattenanslutningar inom rimligt avstånd. Geografisk profil: Fasta Åland samt Vårdö.

Tomter / Fritidsfastighet

Uppdragsgivaren söker strandfastighet med eller utan befintlig fritidsbyggnad, främst på fasta Åland samt Vårdö och Föglö. Anslutningar till el och vatten behöver ej finnas men möjlighet till anslutning bör finnas.

Bostadsfastighet / Fritidsfastighet

En fastighet eller strandfastighet med befintligt bostadshus i modernt utförande och utan större renoveringsbehov. Fastigheten bör vara ansluten till fast el-anslutning, fiber samt kommunalt vatten och avlopp. Bostadshuset bör inrymma minst 3 sovrum och ett badrum. Garage eller carport. Geografiskt sett så ska bostadshuset vara beläget i Mariehamn (söder om Mariegatan), Nåtö eller Järsö.

Kontakta oss