Anlita oss som köpmäklare - Lyyski Fastigheter
Kontakt

KÖPMÄKLARUPPDRAG — det bästa sättet att hitta din drömbostad!

Berätta vad du söker och vi använder sedan våra bästa verktyg för att hitta din nya bostad!

Få hjälp att hitta objektet du söker!

Visst är det frustrerande att söka, surfa runt och gå på visningar men aldrig hitta det man söker? Vi hjälper dig nu att hitta det du söker så att du slipper ett evigt letande!

Om du anlitar oss som KÖPMÄKLARE söker vi specifikt för dig efter potentiella objekt för just dig. Vi gör ett avtal med dig där du erlägger vårt förmedlingsarvode om vi hittar just det du söker. Det står dig fritt att också på egen hand fortsätta leta parallellt och du erlägger arvode till oss ENDAST om vi hittar det du söker! Ibland har du också möjlighet att tillsammans med oss gå på privata visningar och förhandsvisningar av olika objekt som en säljare kan ha att erbjuda inom kort!

Genom ett köpuppdrag får du även tillgång till hela vårt kontaktnät där vi också kan erbjuda dig tillgängliga objekt som inte kommer ut på marknaden! Vi har en stor kontaktbas bestående av kommande säljare som valt att erbjuda dig som köpare objekt OFF MARKET. Gå inte miste om dessa.

Fyll i frågeformuläret nedan så kontaktar vi dig för en första genomgång av dina önskemål (ej bindande).

Vad söker du?

Genom att fylla i kontaktformuläret nedan, där du noggrant beskriver det du söker, kan vi hitta säljare som kan matcha dina önskemål (formuläret är inte bindande) För att slutföra ditt köpuppdrag med oss behöver vi ses och skriva under ett förmedlingsavtal om köp med dig. 

Observera att du erlägger arvodet ENDAST om vi hittar det du söker och du har som köpare ALLTID rätt att tacka nej till de objekt vi söker. förmedlingsarvodet är 3,47 % inkl. moms och kan variera beroende på objektet du söker. 

Objektstyp(Obligatoriskt)
Kommuner(Obligatoriskt)
Övriga önskemål