Sälj ditt objekt off market - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Säljare — vad har du att erbjuda OFF MARKET?

Vi förmedlar genom denna tjänst ditt objekt utan annonser och utanför marknaden. Köparen erlägger vårt arvode, du betalar 0%.

Känns det jobbigt att visa upp ditt hus för alla vid en försäljning?

Har du kanske en fastighet att sälja som matchar någon av våra köpares önskemål?

SÄLJARE-Gå under radarn och LÄMNA DITT OBJEKT TILL VÅR KÖPBANK utan bindningar och utan kostnad! Matchar någon av våra köpannonser just ditt objekt eller kan du tänka dig att sälja diskret, utan annonser och för 0 % i förmedlingsarvode när rätt köpare väl dyker upp?

Via denna sida är det köparen (och inte du som säljare) som erlägger vårt arvode vid en affär. Vi har skapat en helt en egen KÖPBANK med kommande köpare som tecknat köpuppdragsavtal med oss. I detta fall är det fråga om köpare som sökt t.e.x. en bostad under en längre tid men som ännu inte hittat något. Om vi har en köpare med ett färdigt köpuppdrag hos oss och de köper just ditt objekt är det köparen (istället för du som säljare) som erlägger vårt arvode.

Även om vi inte för tillfället har någon köpare som matchar ditt objekt kan du alltid KOSTNADSFRITT och UTAN BINDNINGAR berätta för oss vad du har så hör vi av oss när din drömköpare finns tillgänglig. Fyll i dina uppgifter nedan (inget bindande avtal) så hör vi av oss om någon lämplig köpare anmäler sig till oss.

Berätta om objektet

Berätta om objektet du givet rätt förutsättningar kan tänka dig att sälja utanför marknaden (ej bindande). Fyll i formuläret nedan så detaljerat som möjligt så kan vi lättare hitta rätt köpare för ditt objekt!

Objektstyper(Obligatoriskt)
Kommuner(Obligatoriskt)