Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Del av holmen Ärtskär, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Del av holmen Ärtskär belägen i Nåtös vackra skärgård strax utanför Mariehamn och granne med Kobba Klintar. 

Utgångspris:

97 000 €

Tomtstorlek:

3.735 ha

Solvarma klippor - upplev det bästa av den åländska skärgården på denna strandfastighet!

Välkommen till en enastående strandfastighet på holmen Ärtskär i Nåtös vackra skärgård, belägen strax utanför Mariehamn på Åland. Här har du möjligheten att t.ex. förvandla denna fastighet till ditt eget sommarparadis.

Strandfastigheten Vesterskogen I är 3,735 ha (37 350 kvm enligt fastighetsregisterutdrag) och ligger granne med Kobba Klintar. Strandlinjen på den östra sidan är totalt ca 90 m och här finns goda möjligheter att ta i land med båten och strandlinjen på den västra sidan är hela 235 m (ca). Det är ett fantastiskt läge i den åländska arkipelagen beläget på bekvämt båtavstånd från fasta Åland. Området är unikt och lämpat för fritidsbruk mitt i skärgården, med närhet till farled och öppna vatten. Här finns byggrätt för 1-plans stuga, uthus, bod, lusthus samt bastu. För specifika frågor hänvisas köpare till Lemlands byggnads- och miljökansli. Fastigheten har en belastande fornlämning i form av en labyrint, se kartbilaga.

Fastigheten har också vackra strandområden, perfekta för bad och avkoppling. Dröm om solvarma rödgranit klippor och unik vacker natur som omger dig på denna strandfastighet.

Ta chansen att skaffa dig din egen plats mitt i den åländska skärgården!  Ta en tur på egen hand eller kontakta oss idag för mera information av denna unika fastighet.

Beskrivning

Adress: Del av holmen Ärtskär

Kommun: Lemland

Tomtstorlek: 3.735 ha

Strandobjekt: Ja

Fastighetsbeteckning: 417-413-5-21

Samfällda områden: Finns inte

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Belastande fornlämning i form av en labyrint, se kartbilaga

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Planesituation: Oplanerat område

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden