Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Bokullavägen, Vårdö

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Dubbelgarge - Bastu/relax - Gäststuga - Stenkällare - Brygga 

Utgångspris:

395 000 €

Tomtstorlek:

1.1260 ha

Antal rum:

8 R+K

Byggår:

Huvudbyggnaden 1937, Lilla Bokulla 1980-talet, Utsikten 2013, Bastu/relax 2013, Varmgarage 2012

Välkommen till Bokulla – en exklusiv strandfastighet

Fastigheten, med sina vackra klippor, upphöjda läge, magnifik utsikt och strategiskt placerade byggnader, kommer garanterat inte att göra dig besviken. Denna imponerande strandfastighet i västerläge på Vårdö erbjuder totalt sex byggnader på en genomtänkt planerad gård som inkluderar strandzoner, förvaringsutrymmen, stigar, gångar och välutformade planteringar.

Huvudbyggnaden klassad som bostadshus och ursprungligen uppförd 1937, belägen i högt läge på klipporna med robust granitgrund, omringad av fina stenarbeten och en rejäl stenkällare vid entrétrappan som sedan leder upp till huvudbyggnaden. Byggnaden är utbyggd 2011-2012 med ett stort kök och badrum om cirka 28 kvm, därtill blev fastigheten vid denna tidpunkt såklart även uppdaterad med moderna bekvämligheter såsom anslutning till Bocknäs vatten och eget avloppssystem med tillhörande reningsverk. Totalrenoveringen omfattade också utbyte av alla fönster till högkvalitativa alternativ från Kronfönster, d v s  fönster som håller samma stil som de ursprungliga. Entréplan inrymmer rymlig hall med förvaring, ett utvidgat kök i modern stil med vedeldad spis, anslutande badrum, sovrum med inbyggda garderober och ett vardagsrum med storslagen sjöutsikt. I övre plan disponeras ytterligare ett sovrum med fantastisk utsikt samt därtill ett rymligt och oinrett vindutrymme för ytterligare förvaring.

Intill bostadshuset finns i separat byggnad uppförd 2013 inglasat uterum i nedre plan och ett separat gästrum med hotellrumskänsla som har entrétrappa till övre plan. Uterummet är integrerat med  takbeklädd terrass under glastak, och invändigt inryms stort umgängesdel med kökspentry, perfekt för att tillbringa tid med familj och vänner medan man njuter av underbar sjöutsikten, natur och gott sällskap.

Dubbelgaraget uppfört 2012, omfattar cirka 52 kvm och ansluter direkt till bostadshuset. Garaget är välisolerat och inkluderar en förrådsdel samt anslutning för kraftström. Vattenuttag finns tillgängligt via en slangvinda utomhus.

Bastubyggnaden med fantastisk sjöutsikt färdigställd 2013, har vedeldad bastu och ett gästrum/relaxområde. Byggnaden har egen toalett. Runt byggnaden finns rymliga terrasspartier och på den nedre sidan finns ett stort trädäck med solvärmd utedusch.

Lilla Bokulla/gäststuga
Enkel gäststuga troligen uppfört under 1980-talet på gjutna plintar i lösvirke.
Byggnaden är ca 30 kvm och inrymmer ett stort sovrum och två mindre. Ytskikt är renoverade och i fint skick. Vid byggnaden finns ett praktiskt cykel- och trädgårdsförråd uppfört på plintar med berggrund som golv.

Fastigheten är belägen på en mycket fin och till stor del bergsbunden tomt med huvudbyggnaden och det anslutande uterummet/gästrummet i högt läge för fri utsikt över vattnet. Strandområdet med tillhörande rejäl bryggkonstruktion är vackert utformat och anpassat till den naturliga miljön med en tidigare anlagd boulebana. På tomten finns också ett rikt utbud av växter, bl.a havtornsbuskar, björkträd, tallskogsområde i norr, jordgubbsplantor mm.

Fastigheten är ansluten till Bocknäs vatten och har eget avlopp med reningsverk.

Objektet kan vara ditt drömställe för åretruntboende alternativt fungera såsom ett lyxigt kvarts-eller halvårsboende. Bäddplatser finns för 12 + personer.

Boka din visning och kom och upplev stället under en visning med oss!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Bokullavägen

Kommun: Vårdö

Tomtstorlek: 1.1260 ha

Antal rum: 8 R+K

Byggår: Huvudbyggnaden 1937, Lilla Bokulla 1980-talet, Utsikten 2013, Bastu/relax 2013, Varmgarage 2012

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Uppvärmning: Luftvärmepump, spisinstas, elradiatorer. Vedspis installerad i gamla köksdelen.

Vatten & avlopp: Bocknäs vatten och egen avloppslösning med reningsverk.

Fastighetsbeteckning: 941-404-1-12

Vägbeskrivning: Kör mot Grundsunda och följ vägen ca 2,5 km. Sväng till höger in på Bokullavägen (em mindre grusväg strax innan parkeringen till Annas Shop). Följ Bokullavägen ca 300 m och du är framme vid parkeringen till fastigheten.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden