Tomt - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Falkvägen 1, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Tomt

Fantastisk hörntomt - Utsikt - Strategiskt läge

Utgångspris:

98 000 €

Tomtstorlek:

1380 m2

Fantastisk hörntomt i högt läge på Fågelberget!

Vi är glada att kunna erbjuda dig en unik möjlighet att förverkliga dina husdrömmar eller ditt projekt på en helt obebyggd tomt i bästa hörnläge i det familjevänliga området Fågelberget i Jomala.

Tomten med en areal om 1380 kvm ligger inom detaljplanerat område och är också förberedd och till stor del färdigt fylld för att underlätta byggprocessen när du skapar ditt drömhem. Den nuvarande ägaren har under sin tid alltså förberett tomten och bekostat stora delar av förarbetet för denna tomt. Elanslutning samt kommunalt V/A i direkt anslutning till tomtgräns.

Denna tomt har ett strategiskt läge ovanför det populära köpcentret Maxinge och erbjuder närhet till en mängd bekvämligheter som kommer att förenkla din vardag. Här får du även möjligheten att njuta av en öppen och vidsträckt utsikt över området.

Fördelarna med tomtens strategiska läge inkluderar bl.a. direkt tillgång till livsmedelsaffärer, shoppingbutiker, restauranger och andra nödvändigheter. För de som värdesätter en aktiv livsstil finns träningsanläggningar inom gångavstånd, där du kan träna och hålla dig frisk utan att spendera tid på transport. I närheten finns också förbindelser till kollektivtrafik, vilket underlättar för att exempelvis pendla till jobbet eller utforska staden utan att behöva använda bilen.

Denna plats ger dig nu möjlighet att designa och bygga ditt boende precis enligt dina önskemål. Det är din chans att skapa en plats som verkligen speglar din personlighet och livsstil. Oavsett om du planerar att bygga ett familjehem eller en investering för framtiden är detta ett tillfälle du inte vill missa.

Det är möjligt för en köpare att låta den nuvarande ägaren, en synnerligen välrenommerad timmerman (husbyggare) att uppföra ett bostadshus (egnahemshus) eller parhus för din och för er räkning. Fråga ansvarig mäklare för närmare detaljer och mer information samt prisuppgifter.

Kontakta oss idag och kom igång med ditt projekt på Fågelberget!

Beskrivning

Adress: Falkvägen 1

Kommun: Jomala

Tomtstorlek: 1380 m2

Teknik: Elanslutning draget till tomtgräns.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen. Avgifter enligt taxa från Jomala kommun, se bilaga.

Fastighetsbeteckning: 170-424-3-190

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden