Strandfastigheter - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Geta Öjvägen 209, Geta

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastigheter

Två obebyggda strandfastigheter i västerläge.

Pris:

43 000 € - 51 000 €

Tomtstorlek:

3.155 ha

Allmänt

OBEBYGGD STRANDFASTIGHET I VÄSTERLÄGE Pris: 90 000 euro för helheten

Möjlighet att köpa delar av fastigheten:

  • Område A för 43 000 euro
  • Område B för 51 000 euro

Tomter som gränsar till strand i bergsbunden terräng. Också möjligt att byta till sig detta objekt mot en fastighet på södra Åland.

Välkommen till denna strandfastighet i fint och delvis sluttande västerläge, endast några kilometer från kända Havsvidden med sin välrenommerade restaurang.

En chans för dig som vill forma ditt egna smultronställe i lugn och skön miljö. Tomten är delvis röjd  och med blandskog i området mellan vägen och stranden, samt mestadels barrträd med fina och rejäla bergsinslag i området ovanför vägen. I viken där fastigheten ligger finns delvis vassbeklädda områden. Den natursköna omgivningen och läget gör att du kan njuta av fina stunder med solnedgångar vid stranden.

Köpare kan förvärva fastigheten som en helhet om 3,155 ha, alternativt såsom ett outbrutet område där område A har en areal om ca 1,5 ha och område B en areal om ca 1,655 ha. I område B ingår den mindre holme som hör till fastigheten (se kartutdrag).

Det ingår andel i stora samfällda områden, vilket också framgår av register- och kartutdragen. I händelse av att fastigheten säljs såsom två outbrutna områden medföljer samfällda enligt areal. De samfällda vatten-och landområdena är stora med stora arealer särskilt vad gäller vattenområden i och runt objektet (se bilaga i anslutning till prospektet för de samfällda områdenas sträckning).

Du är i detta objekt omgiven av naturskönt landskap i ett fint och fridfullt läge. Här kan du njuta av bad, ta båten ut på äventyr eller bara koppla av vid vattnet.

Östergeta Bys samfällda har även ett samfällt område sydost om fastigheten. Köparen kan på egen hand föra en dialog med samfälligheten och anhålla om båtplats. Fråga oss angående mer information.

Ps. Äger du en fastighet (ett markområde med eller utan byggnader) och kan tänka dig att byta mot detta objekt? Hör av dig till oss så tar vi en dialog med säljare.

Beskrivning

Adress: Geta Öjvägen 209

Kommun: Geta

Tomtstorlek: 3.155 ha

Strandobjekt: Ja

Teknik: 25 amp el-anslutning ca 6202 € enligt uppgift från ÅEA. (1.6-23)

Fastighetsbeteckning: 65-416-10-34

Samfällda områden: Ja, se registerutdrag.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Ps. Äger du en fastighet (ett markområde med eller utan byggnader) och kan tänka dig att byta mot detta objekt? Hör av dig till oss så tar vi en dialog med säljare. 

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden