Strandfastighet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Geta Öjvägen, Geta

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet

Upplev lugnet vid havet - 3994 kvm obebyggd strandfastighet i Östergeta by, Geta kommun.

Utgångspris:

39 500 €

Tomtstorlek:

3994 m2

Upplev lugnet vid havet - 3994 kvm obebyggd strandfastighet i Östergeta by, Geta kommun.

Drömmer du om att äga en obebyggd strandfastighet i Geta? Då har du nu chansen att förverkliga din dröm! Vi presenterar nu denna fantastiska fastighet på 3994 kvm belägen i Östergeta by, Geta kommun.

På fastigheten finns 65 meter strandlinje, där du kan njuta av fantastisk utsikt över Nötö sund. Det är en ny anlagd väg fram till fastigheten, vilket gör det lättillgängligt året runt. Här kan du skapa ditt eget sommarparadis eller bygga ditt drömhus och bo bredvid vattnet.

I försäljningen Robrihill RNr 3:9 ingår fastighetens andelar i samfällda vattenområde 65-416-876-3, vilket ger dig möjlighet att njuta av havet och allt vad det har att erbjuda. Omgivningarna bjuder på vacker natur och ett lugnt och fridfullt läge, vilket gör det till en perfekt plats att koppla av och njuta av livet.

Kartutdrag Robrihill

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Här har du chansen att förverkliga din dröm om ett eget boende vid havet!

Ta gärna en utflykt på egen hand och bekanta er med området eller hör av er till oss så visar vi er runt!

 

Beskrivning

Adress: Geta Öjvägen

Kommun: Geta

Tomtstorlek: 3994 m2

Strandobjekt: Ja

Fastighetsbeteckning: 65-416-3-9

Samfällda områden: 65-416-876-3

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Ps. Äger du en fastighet (ett markområde med eller utan byggnader) och kan tänka dig att byta mot detta objekt? Hör av dig till oss så tar vi en dialog med säljare. 

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden