Klipphus 16 - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Havsviddsvägen 90, Geta

Visning:

Enligt överenskommelse

Klipphus 16

Exklusivt klipphus i frontline mot Norrhavet med en fantastisk utsikt! Vi välkomnar alla köpare, även utan åländsk hembygdsrätt.

Utgångspris:

650 000 €

Bostadsvederlag:

130 € / månad

Våningsyta:

131 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

2010-2013

Välkomna till Klipphus 16 i frontline och en storslagen utsikt mot Norrhavet. Det här är ett av Havsviddens mest exklusiva boenden!

Förvärva ett av Ålands och Havsviddens mest eftertraktade fritidsboenden och investera i ett liv av vardagslyx samtidigt som du får passiva inkomster när du själv inte nyttjar huset. Huset är beläget i den första raden vid och mot Norrhavet i Geta kommun på Åland. Klipphuset har en fantastisk obruten havsutsikt!

Klipphuset disponeras i 1,5 plan och uppfört 2012 av Komforthus Ab. Entréplanet inrymmer möblerbar hall, modernt och fullt utrustat kök med en ny elegant vinkyl & vardagsrum i öppen lösning med mysig braskamin, förvaringsutrymmen och Masterbedroom med anslutande badrum inkl. dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare. I det övre planet disponeras ytterligare två sovrum, bägge med privat badrum med toalett & dusch samt en möblerbar hall/ kontorsdel med utgång till balkong. Alla sovrum har gott om förvaring och/eller klädgarderob. Därtill i övre planet finns sängskåp med 2 extrabäddar, hotellstandard premium från capacity bed.

En omfattande altan på cirka 200 kvm omger huset och integreras harmoniskt med den omgivande naturen. På altanens nedre plan finns en ny jacuzzi för upp till sex personer, och intill altanen står en separat bastubyggnad från 2017 med dusch och relaxavdelning i direkt anslutning till och från altanen med utsikt över havet.

Huset har två p-platser och är beläget på mycket nära avstånd till Havsviddens hotell och restaurang, vilket placerar huset högt upp på önskelistan för hotellets konferensgäster.
Köpet görs som ett vanligt ägarköp genom aktier i ett bostadsaktiebolag med full äganderätt. Det är således även möjligt för personer och företag utan anknytning till Åland att köpa. Som köpare kan du därefter själv välja om du med hjälp av det närbelägna hotellet vill hyra ut ditt klipphus under de perioder du inte själv kan vistas här. Hotellet administrerar i så fall uthyrningen av ditt klipphus och ordnar städning m.m. Om du inte önskar hyra ut ditt hus kan du nyttja av det året runt. Du väljer själv hurdu vill göra.

I bolaget finns hembudsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Stället måste definitivt upplevas på plats. Kontakta oss för att boka en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Havsviddsvägen 90

Kommun: Geta

Våningsyta: 131 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 2010-2013

Bostadsvederlag: 130 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Mekanisk ventilation med återvinning

Uppvärmning: Genomgående vattenburen golvvärme med luftvärmeväxlare, öppen spis i vardagsrummet

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: I bolaget finns hembudsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden