Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Stängd

Jakosvägen 14, Mariehamn

Bostadshus

Familjärt och välskött bostadshus på en av kvarterets absolut bästa och mest insynsskyddade tomter.

Utgångspris:

285 000 €

Boyta:

176,8 m2

Tomtstorlek:

871 m2

Antal rum:

5 R+K

Byggår:

2003

Bo på landet i stan - hitta ditt drömboende på Jakosvägen 14.

Välkommen till Jakosvägen 14 – ett välskött hem som inte bara erbjuder boende utan också beläget i familjevänligt område med god kommunikation och lugn tillvaro. Här möts du av en kombination av stadslivsnära läge med grönområden i närheten samt ett boende av kvalitet.

Bostadshuset är ett Hjältevadshus, uppfört 2003 i 1,5 plan med förhöjt väggliv på krypgrund, träfasad och sadeltak med betongpannor. Bostadsytan sträcker sig över hela 176,8 kvm fördelade på två våningar. Den övre våningen färdigställdes 2005 och badrummet 2006.

På entréplanet hälsas du välkommen av en rymlig hall med klinkergolv med installerat golvvärme av el samt gott om avhängningsmöjligheter. Köket är modernt och fullt utrustat och man har även uppgraderat i form av ny kyl och frys (2018) samt ny diskmaskin (2020). För familjen finns en rymlig matplats med generöst ljusinsläpp i söderläge.

Vardagsrummet ligger i husets nordvästra del och har förutom tv-soffa även utrymme för en öppen matplats för det större sällskapet. Från vardagsrummet får man direkt access till en generös veranda och altan i västerläge, perfekt för att njuta av solen och lugna sommardagar i gott sällskap.

I nedre plan inryms också ett av husets fyra sovrum, en välplanerad tvättstuga med badrum och bastu samt en gästtoalett i anslutning till entrén.

Övre plan välkomnar med ett andra vardagsrum och hall med högt i tak och plats för socialt umgänge. I anslutning till övre hallen har man inrett en walk-in closet så sent som 2020. Här ryms tre ytterligare sovrum som alla omtapetserats under samma period som övervåningens walk-in closet.

På gården finns uppfört ett fristående varmgarage(luftvärmepump) på gjuten platta med radiostyrd garageport. Garaget har plats för både bil och cyklar samt utrymme för diverse förvaring.

Uppvärmning sker genom fjärrvärme (ny fjärrvärmeväxlare 2019) till vattenburet radiatorsystem. Fastigheten är ansluten till fiber och kommunalt vatten/avlopp.

Bostadshuset är beläget på en tomt om 871 kvm i ett insynsskyddat läge och gränsar också till Mariehamns stads grönområde (i stadsplanen benämnt såsom PN-område) och erbjuder gott om plats för trädgårdsarbete och lek i närområdet.

Stadsplan

Det känns som att bo med inslag av landsbygd samtidigt som du såklart befinner dig i stan, nära centrum och övrigt utbud. Bostadshuset passar perfekt för dig som vill bo i ett populärt och växande område med närhet till promenadstråk, cykelvägar, sjukhus och Maxinge köpcentrum. Med vardagsservice på bara några minuters avstånd har du allt du behöver inom räckhåll.

Kontakta ansvarige mäklaren för mer information och för att boka din personliga visning. Missa inte chansen att bli ägare till ett välskött hem i attraktivt område!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Jakosvägen 14

Kommun: Mariehamn

Boyta: 176,8 m2

Tomtstorlek: 871 m2

Antal rum: 5 R+K

Byggår: 2003

Bastu: Ja

Teknik: Fiber.

Uppvärmning: Fjärrvärme till vattenburet radiatorsystem. Golvvärme(elslingor) i entréhall. Luftvärmepump i garage.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Fastighetsbeteckning: 478-27-30-4-L1

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Legotomt: Inlösningsavgift 31 680 €. Arrendeavgift 1 016,34 €.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden