Lagerlokaler - Lyyski Fastigheter

Till Salu

Solbergsvägen, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Lagerlokaler

Välkommen till LAGER 43 - ett nytt och spännande projekt där du har möjlighet att förvärva en nybyggd lagerlokal!

Pris:

49 551 € - 82 957 €

Våningsyta:

33,1-62,2 m2

Byggår:

2023

Allmänt

Välkommen till Lager 43 – ditt nya utrymme för lagring och mer. Här på Solberget kan du nu förvärva en av dessa nybyggda lagerlokaler, som passar perfekt för allt från bilar och båtar till andra stora föremål. Oavsett om du är privatperson eller företagare erbjuds en lokal som passar just dina behov.

Totalt består Fastighets Ab Lager 43 av 28 nybyggda lagerlokaler med en areal på mellan 33,1 kvm och 62,2 kvm. Takhöjden är generös med 350 cm på övre plan och 300 cm i undre, vilket ger dig gott om utrymme. Porten har en bredd på 320 cm och höjd på 300 cm, vilket gör det lätt att transportera in och ut större föremål.

Ytan runt omkring byggnaderna kommer delvis att asfalteras före färdigställandet, vilket skapar en modern och välkomnande miljö. Detta, tillsammans med de nybyggda lokalerna, gör att du kan vara säker på att din lagring är trygg och säker.

Tillträde till lokalerna sker i maj 2023, vilket ger dig möjlighet att snart börja använda din nya lokal. Det finns också möjligheten att koppla in vatten och avlopp för en kostnad på 2900 €, och för den som önskar en komplett wc finns detta tillval för 2500 €.

Så varmt välkommen med din intresseanmälan för att förvärva en av lagerlokalerna på Lager 43! Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du har.

Beskrivning

Adress: Solbergsvägen

Kommun: Jomala

Våningsyta: 33,1-62,2 m2

Byggår: 2023

Uppvärmning: Luft-vatten värmepump, vattenburet golvvärme

Vatten & avlopp: Möjligheten finns att koppla in vatten och avlopp för en kostnad på 2900 €, och för den som önskar en komplett wc finns detta tillval för 2500 €.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Ytan runt omkring byggnaderna kommer delvis att asfalteras före färdigställandet, vilket skapar en modern och välkomnande miljö.

Övrigt: Bolagsvederlaget om 1,90 €/m2 innehåller värme.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 2% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms)

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden