Lagerlokaler - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Solbergsvägen, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Lagerlokaler

LAGER 43 - Modern lagring med generösa takhöjder och breda portar.

Pris:

49 551 € - 82 957 €

Våningsyta:

33,1-62,2 m2

Byggår:

2023

Välkommen till Lager 43 – ditt nya utrymme för lagring och mycket mer.

Beläget på Solbergsvägen i Jomala erbjuder vi nu möjligheten att förvärva en av dessa nybyggda lagerlokaler, som passar perfekt för allt från bilar och båtar till andra stora föremål. Oavsett om du är privatperson eller företagare erbjuds en lokal som passar just dina behov.

Totalt består Fastighets Ab Lager 43 av 28 nybyggda lagerlokaler med en areal på mellan 33,1 kvm och 62,2 kvm. Takhöjden är generös med 350 cm på övre plan och 300 cm i undre, vilket ger dig gott om utrymme. Porten har en bredd på 320 cm och höjd på 300 cm, vilket gör det lätt att transportera in och ut större föremål.

Ytan runt omkring byggnaderna är delvis asfalterade, vilket skapar en modern och välkomnande miljö. Detta, tillsammans med de nybyggda lokalerna, gör att du kan vara säker på att din lagring är trygg och säker.

Det finns också möjligheten att koppla in vatten och avlopp för en kostnad på 2900 €, och för den som önskar en komplett wc finns detta tillval för 2500 €.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och säkra din plats redan idag! Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta det perfekta utrymmet för dina behov.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Solbergsvägen

Kommun: Jomala

Våningsyta: 33,1-62,2 m2

Byggår: 2023

Nyproduktion: Ja

Uppvärmning: Luft-vatten värmepump, vattenburet golvvärme

Vatten & avlopp: Möjligheten finns att koppla in vatten och avlopp för en kostnad på 2900 €, och för den som önskar en komplett wc finns detta tillval för 2500 €.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Ytan runt omkring byggnaderna är delvis asfalterade, vilket skapar en modern och välkomnande miljö.

Övrigt: Bolagsvederlaget om 1,90 €/m2 innehåller värme.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden