Bostadshus - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Lillfaderviksvägen 39, Sund

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadshus

Egnahemshus med historisk charm och modern komfort

Utgångspris:

159 000 €

Våningsyta:

143 m2

Tomtstorlek:

2970 m2

Antal rum:

6 R+K

Byggår:

1903

Bostadshus

Välkommen till Lillfaderviksvägen 39, ett egnahemshus där historisk charm möter modern bekvämlighet. Bostadshuset är uppfört 1903 i 1½-plan på stenfot i granit med delvis källare. Bostadshuset är uppfört i stock/ träkonstruktion. Taket är klätt med falsad plåt och fasaderna med träpanel.

Bostadshusets våningsyta är ca 143 m² och inrymmer i entréplan farstukvist, hall, renoverat gästtoalett (2024), kök, matsal, vardagsrum och ett kontor/ sovrum i anslutning till hallen. Vindsvåningen inrymmer master bedroom med extra alkov, ytterligare ett sovrum och ett badrum med dusch, wc, handfat och utrymme för tvättmaskin.

Detta bevarade och genomgående renoverat hem speglar en perfekt blandning av gammaldags estetik och moderna faciliteter. Här hittar du en genomtänkt planlösning med generösa sällskapsytor. Interiören präglas av detaljer från det tidiga 1900-talet, inklusive träbågsfönster och fyra kakelugnar som skapar en varm och välkomnande atmosfär (alla ej i bruk).

De senaste åren har hemmet sett omfattande förbättringar. År 2024 renoverades en toalett och året 2019 såg en uppdatering av badrummet på övervåningen. Nytt fasad och ett helt nytt dräneringssystem installerades 2022 för att ytterligare säkra husets grund och struktur.

Tomten

Tomten är 2 970 kvm stor och planerad med grusad uppfart, gräsmatta och buskar. På tomten finns en byggnad som kan förslagsvis användas som gäststuga/ hobbyrum och därtill finns ett lider med vedförvaring.

Beläget på en sluttning erbjuder fastigheten både en storslagen utsikt och en naturligt dränerande miljö som är perfekt för den trädgårdsintresserade.

Köpeobjektet består av två intilliggande fastigheter RNr 1:33 och RNr 3:22 som säljs som en helhet.

Sammanfattningsvis är det här ett mycket trevligt bostadshus för dig som vill bo bekvämt på landet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Lillfaderviksvägen 39

Kommun: Sund

Våningsyta: 143 m2

Tomtstorlek: 2970 m2

Antal rum: 6 R+K

Byggår: 1903

Uppvärmning: Direkt el, luftvärmepump, vedeldad köksspis och kakelugnar

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp till tre kammarbrunn med infiltrering

Fastighetsbeteckning: 771-427-1-33, 771-427-3-22

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Tomten är 2 970 kvm stor och planerad med grusad uppfart, gräsmatta och buskar. På tomten finns en byggnad som kan förslagsvis användas som gäststuga/ hobbyrum och därtill finns ett lider med vedförvaring. Beläget på en sluttning erbjuder fastigheten både en storslagen utsikt och en naturligt dränerande miljö som är perfekt för den trädgårdsintresserade.

Övrigt: Köpeobjektet består av två intilliggande fastigheter RNr 1:33 och RNr 3:22 som säljs som en helhet.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Renoveringar: Övre badrum - 2019, Tak - 2019, Fasad - 2022, Dränering - 2022, Gäst Wc - 2024

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden