Bostadstomt - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Södra Söderbyvägen, Lemland

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadstomt

Skapa ditt drömhem i enastående naturskön miljö.

Utgångspris:

35 000 €

Tomtstorlek:

7500 m2

Allmänt

Välkommen till fastigheten Sjövikskiftet Rnr 9:36 belägen vid Södra Söderbyvägen i Söderby, Lemland. Här erbjuder vi nu en exklusiv och unik möjlighet att uppföra ditt drömhus på en ny tilltänkt tomt. Bostadstomten, ett outbrutet område om cirka 7500 m² av Sjövikskiftet, har enastående möjligheter att förverkliga din dröm om ett hem i en fantastisk naturskön miljö. Se bilaga kartskiss, för tomten.

Bostadstomten är belägen knappt 17 km från Mariehamn och ligger bekvämt invid Södra Söderbyvägen, cirka 2 km från Söderby centrum. Tomten är majestätiskt belägen med högre terräng och en naturlig skönhet som sträcker sig västerut, skapande en pittoresk bergig miljö. I öst slutar tomten försiktigt mot Södra Södervägen, vilket ger en perfekt balans mellan naturlig integritet och tillgänglighet.

Ett mervärde är den närhet till Söderby sjö, som erbjuder en naturskön omgivning och möjligheter till avkoppling vid vattnet. Därtill medföljer arealsenliga andelar i samfällt vattenområde, Söderby samfällda.

El finns tillgänglig i området, vilket gör det enkelt att ansluta till elnätet. Kommunalt vatten finns också i närheten, vilket ger dig en praktisk vattenkälla för din framtida bostad. Avloppsmöjligheter kan anläggas enligt kommunens riktlinjer.

Denna fastighet är den perfekta utgångspunkten för att skapa ditt drömhem i en naturskön och bekväm miljö. Tänk dig att vakna upp till ljudet av fågelsång och att ha naturens skönhet som din granne varje dag.

Om du är intresserad eller har frågor om denna fastighet, kontakta oss för mer information! Spekulanter kan också bekanta sig med området på egen hand, tomten är utmärkt i terrängen.

Detta är en unik möjlighet att förverkliga din dröm om att bo i ett paradis på Åland. Vi ser fram emot att höra från dig & Välkommen till Sjövikskiftet i Söderby, Lemland – din nya plats att kalla hem!

Beskrivning

Adress: Södra Söderbyvägen

Kommun: Lemland

Tomtstorlek: 7500 m2

Fastighetsbeteckning: 417-418-9-36

Samfällda områden: Andelar i samfällt vattenområde (417-418-876-2) ingår enligt areal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €. Tillkommer lantmäterikostnad vid utbrytande av tomten samt lagfart.

Planesituation: Oplanerat område

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden