Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Utskogsvägen 8 C, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Lågt bolagsvederlag - Uteplats - Bastu - Carport - Möckelö Strand

Utgångspris:

185 000 €

Skuldfritt pris:

185 000 €

Bostadsvederlag:

101 € / månad

Våningsyta:

56 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

2019

Allmänt

Välkommen till Utskogsvägen 8 C!  Här finner du en välplanerad tvårumslägenhet på 56 kvm med moderna lösningar och låga månadskostnader. Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med egen entré samt tillhörande carport och förråd i anslutning till entrén. Radhuset stod inflyttningsklart 2019 och är uppfört av välrenommerade NoraHus. I Möckelö Strand bor du i ett naturskönt område med närhet till vardaglig service, promenadstråk och badstrand. Här finns nu även en nybyggd gång- och cykelväg till Mariehamn.

Interiör

Välkomnande entré under tak som leder till entréhall med slitstarkt klinkergolv och vidare klädförvaring i garderob med spegelskjutdörrar.

Vardagsrum och kök har öppen planlösning med stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet har du utgång till uteplats i väster. Uteplats med träaltan under tak samt därtill inhägnad gräsmatta. Fräscht kök inrett med Puustelli köksinredning samt mestadels Siemens vitvaror. Sovrummet är utrustat med skjutdörrsgarderober och badrummet är helkaklat och inrett med bastu, dusch, handfat med kommod samt överskåp med spegelglas, plats för tvättmaskin och torktumlare inklusive förvaring.

Det finns extra förvaringsmöjligheter i ett väl tilltaget vindsförråd som nås genom en taklucka inne i bostaden. Gräsmatta i anslutning till altanen, planerad med Tuija-häck mot grannar.

Bolaget

Bostads Ab Möckelörondellen 3 består utav en radhusbyggnad inrymmande 9 st. aktielägenheter totalt. Bolaget äger sin tomt som har rymlig asfalterad parkering. Gemensamma utrymmen i form utav teknikrum samt sophantering. Bolagsvederlaget är satt till låga 1.80 €/kvm vilket innebär ett vederlag om 101 €/månad. Utöver bolagsvederlaget till kommer vattenkostnad om 20 €/person/månad, bruks-el samt kostnad för önskat fiberabonnemang.

Missa inte chansen att bo i detta fantastiska område och njuta av allt det har att erbjuda!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Utskogsvägen 8 C

Kommun: Jomala

Våningsyta: 56 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 2019

Bostadsvederlag: 101 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning. Till- och frånluftsventilation.

Uppvärmning: Bergvärme till vattenburen golvvärme.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Vattenavgift 20€/per person/månad. Balanseras på början av året.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden