Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Ålandsvägen 53 lgh 2, Mariehamn

Visning:

Aktielägenhet

Rymlig lägenhet i Mariehamns absoluta centrum!

Utgångspris:

279 000 €

Skuldfritt pris:

289 286 €

Bostadsvederlag:

360 € / månad

Våningsyta:

120 m2

Antal rum:

4 R+K

Allmänt

Trivsamt renoverad bostadsvåning i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är belägen i övre bostadsvåningen med egen entré från gårdssidan utav huset. Utöver bostadsvåningen finns tillgång till vindsförvaring samt gemensamt källarutrymme med bl.a. bastu och tvättstuga. Möjlig parkering på gården med en parkeringsplats i carport och en öppen parkeringsplats.

Lägenheten om 120 kvm inrymmer 4 R+K enligt bolagsordningen och är fördelat på entréhall, två rymliga sovrum, vardagsrum, kök, matplats, badrum samt två WC. Bostaden har även en trevlig balkong mot innergården.

Fullt utrustat kök med generösa förvaringsutrymme i över- och underskåp. Köksluckorna går i en nyans av grått och vitvarorna i rostfritt. Vackert mönstrat golv och vid fönsterpartiet finns utrymme för matbord.

Rymligt vardagsrum med parkettgolv, som för övrigt är genomgående i hall, matplats och bägge sovrum. I anslutning till vardagsrummet finns matplats som delas av med dubbeldörrar som är en charmig detalj. Matplatsen kan med fördel nyttjas som ett sovrum om behovet finns.

Master bedroom om ca. 17 kvm inrymmer allt du behöver och klädförvaring är möjlig i befintlig garderobsinredning. Det andra sovrummet är också det väldigt rymligt med sina dryga 14 kvm. Det andra sovrummet har förvaring i klädkammare.

Badrum med duschkabin och handfat. Två separata WC med handfat. Golvvärme finns i dessa utrymmen.

Gemensamma utrymmen finns i källarplan som inrymmer bl.a. bastu, tvättstuga samt övriga förvaringsutrymmen. På gården finns, förutom carport och parkeringsplats för respektive lägenhet, en anlagd uteplats samt ett trädgårdsförråd.

Sammanfattningsvis ett rymligt och trevligt boende mitt i centrum med närhet till all vardaglig service, kommunikation samt nöjen. Kontakta ansvarig mäklare för mera information visningsbokning.

Planritningar

Beskrivning

Adress: Ålandsvägen 53 lgh 2

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 120 m2

Antal rum: 4 R+K

Bostadsvederlag: 360 €/mån

Finansieringsvederlag: 225 €/mån

Bastu: Gemensam bastu finns i källaren.

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Fjärrvärme till radiatorer, el-golvvärme i badrum.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden