Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Backavägen 2 A11, Mariehamn

Visning:

Aktielägenhet

Trevlig tvåa med bra läge strax utanför Mariehamns centrum!

Utgångspris:

121 000 €

Skuldfritt pris:

125 150 €

Bostadsvederlag:

206.70 € / månad

Våningsyta:

53 m2

Antal rum:

2 R+K

Byggår:

1969

Allmänt

Välkommen till denna moderna, trivsamma och renoverade tvårummare på cirka 53 kvadratmeter, belägen på tredje våningen. Upptäck en fridfull tillvaro i den charmiga omgivningen av Hindersböle, Mariehamn.

Bostaden badar i naturligt ljus och pryds av genomgående ljust laminatgolv samt varmt gråmålade väggar. Det moderna köket erbjuder stilfulla materialval, medan det rymliga vardagsrummet lockar med sina charmiga vinklar och mångsidiga möbleringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och inrymmer dusch, handfat, wc och koppling till tvättmaskin. Hallen samt sovrummet är försedda med smarta platsbyggda förvaringslösningar.

Lägenheten återfinns i det populära Hindersböle, endast en kort promenad från Nabbens badstrand. Här bor du centralt med närhet till förskolor, grundskolor och en mängd andra bekvämligheter. År 2017 genomförde bostadsbolaget en omfattande stamrenovering, vilket inkluderade en totalrenovering av denna bostad, inklusive ny eldragning.

Varmt välkommen att boka en visning och upptäck denna underbara bostad på nära håll!

Planritningar

Beskrivning

Adress: Backavägen 2 A11

Kommun: Mariehamn

Våningsyta: 53 m2

Antal rum: 2 R+K

Byggår: 1969

Bostadsvederlag: 206.70 €/mån

Teknik: Fiber

Uppvärmning: Fjärrvärme till väggfasta radiatorer.

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Lägenheten är belägen i populära Hindersböle i norra Mariehamn, bara ett stenkast från Nabbens badstrand. Här bor du centralt med närhet till daghem, grundskolor och mycket mer. Bussar stannar utanför som tar dig till Mariehamns centrum. Maxinge köpcenter ligger endast ca 3 km bort.

Övrigt: Till lägenheten hör en öppen bilplats på gården samt ett förråd på vinden. Bolagets gemensamma utrymmen finns på vindsvåningen och består av en tvättstuga (120€/år) och bastu (5€/gång). Möjlighet att hyra garageplatser för 45€/månad.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av samt kostnad för köpebrev 297€ (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden