Bostadstomt - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Barovägen 8, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Bostadstomt

Bygg ditt drömhus i natursköna Kungsö - bostadstomt till salu!

Utgångspris:

57 000 €

Tomtstorlek:

4270 m2

Planera ditt framtida boende i Jomala - bostadstomt i attraktivt område.

Välkommen till en unik möjlighet att förverkliga din husdröm i det natursköna och attraktiva området Kungsö i Jomala kommun.

Här finner du en fantastisk bostadstomt på hela 4270 kvm, med närhet till allt som behövs för ett trivsamt boende. Beläget endast ca 8 km från Mariehamn, här kan du njuta av en vacker och lugn miljö samtidigt som du har nära till stadens bekvämligheter.

Området bjuder på närhet till en allmän, barnvänlig badplats där du kan svalka dig under varma sommardagar, samt till den historiska vandringsleden Kungsö Batteri där du kan ta en promenad och njuta av områdets vackra natur.

Bostadstomten är perfekt för dig som vill vara med från början och planera ditt framtida boende, egnahemshus alternativt parhus är möjligt. Här kan du bygga ditt drömhus på en plats som erbjuder en fantastisk livsmiljö med närhet till naturen.

Kommunalteknik såsom vatten, el och fiber finns redan inom området, med avgifter enligt gällande Jomala kommuns taxor/fiberleverantör. Därtill ingår fastighetens andelar i samfällda områden, se bifogat fastighetsregisterutdrag.

Kontakta oss för att boka en visning eller ta en utflykt på egen hand och uppleva områdets skönhet och potential. Här finns möjligheten att skapa ditt livsverk i en naturskön och attraktiv miljö. Ta chansen att förverkliga din husdröm i Kungsö.

 

 

 

Beskrivning

Adress: Barovägen 8

Kommun: Jomala

Tomtstorlek: 4270 m2

Teknik: Fiber i området

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten i området, inget kommunalt avlopp d v s enskilt avlopp anläggs efter behov.

Fastighetsbeteckning: 170-418-4-57

Samfällda områden: Fastigheten har andelar i samfällda områden, vilka ingår i försäljningen.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Grannens vattenledning löper över tomten.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317 € (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128 €.

Planesituation: Detaljplan

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden