Aktielägenhet - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Bärvägen 16 lgh 3, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Aktielägenhet

Terrass - Markplanslägenhet - Närhet till Godby centrum

Utgångspris:

98 000 €

Skuldfritt pris:

98 000 €

Bostadsvederlag:

270 € / månad

Våningsyta:

70 m2

Antal rum:

3 R+K

Byggår:

1981

Allmänt

Välkommen till denna charmiga och välplanerade aktielägenhet på Bärvägen 16 i Godby. Denna 3-rums lägenhet med en yta på 70 kvm erbjuder en bekväm och praktisk boendemiljö.

Det rymliga och välutrustade köket är hjärtat av denna lägenhet. Med gott om förvaringsutrymme i både under- och överskåp har du plats för att organisera och hålla ordning på köksredskap och matvaror. Den naturliga platsen för matbordet vid fönstret skapar en trevlig atmosfär för måltider och samvaro. Dessutom har köket en egen utgång till den stenlagda uteplatsen, som delvis är under tak, perfekt för att njuta av utomhusmåltider eller koppla av med en bok.

Vardagsrummet är rymligt och ljus tack vare de stora fönsterpartierna mot uteplatsen i väster. Det generösa utrymmet gör det lätt att möblera på olika sätt, samtidigt som det skapar en härlig öppen känsla i rummet.

Lägenheten inrymmer två sovrum, båda med praktiska garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Här finns utrymme för att skapa en personlig och avkopplande miljö.

Lägenheten ingår i Bostads Ab Solgläntan och har en månatlig bolagsvederlag om 270€. Bolagsvederlaget innehåller sophantering, vatten, gårdsskötsel, fastighetsförsäkring och snöplogning. Det som tillkommer aktieägaren är elkostnader för lägenheten. Aktierna säljs skuldfritt.

Bostaden är belägen i närhet till Godby centrum och kort avstånd till gym, simhall, skolor, daghem, matbutiker, apotek, post och med vardaglig service är detta ett idealiskt boende för både gammal som ung.

Missa inte chansen att äga denna aktielägenhet som erbjuder en funktionell layout och en trivsam atmosfär. Kontakta oss för mer information och boka en visning!

(Bilder samt planritning från liknande spegelvänd lägenhet i radhuset.)

Planritningar

Beskrivning

Adress: Bärvägen 16 lgh 3

Kommun: Finström

Våningsyta: 70 m2

Antal rum: 3 R+K

Byggår: 1981

Bostadsvederlag: 270 €/mån

Bastu: Ja

Teknik: Fiberanslutning

Uppvärmning: Direkt el

Vatten & avlopp: Kommunalt V/A

Tillträde: Enligt överenskommelse

Utemiljö: Egen gårdsplan med stenlagd terrass, parkering och gräsmatta.

Övrigt: Bolagsvederlaget innehåller sophantering, vatten, gårdsskötsel, fastighetsförsäkring och snöplogning. Det som tillkommer aktieägaren är elkostnader för lägenheten. Aktierna säljs skuldfritt.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 1,5% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 297 € (inkl. moms). Tillkommer registreringskostnad i samband med registrering av fysiskt aktiebrev i bostadsdatasystemet.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden