Tomter - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Bellarshamn, Brändö

Visning:

Enligt överenskommelse

Tomter

Strandnära tomter i den åländska skärgården med god förbindelser till både fasta Åland och finska fastlandet.

Pris:

8 100 € - 12 600 €

Allmänt

Brändö är en av Ålands attraktiva skärgårdskommuner med goda förbindelser till både fasta Åland och till det finska fastlandet. Lyyski Fastigheter kan nu i samarbete med Brändö kommun erbjuda det nyplanerade området Bellarshamn till försäljning.

Området är trivsamt planerat i syfte att erbjuda alla köpare ett attraktivt strandnära läge. Området inrymmer strandnära och trivsamma tomter för egnahemshus, radhus eller kopplade byggnader, därtill finns en industritomt för exploatering. På Brändö bor du med Ålands skärgård som nära granne och här ges möjlighet och närhet till grundskola, bibliotek, rådgivning, banker, café, idrottshall, tennisbana och övrig service inom en radie på endast 500m samt tillgång till fibernätverk.

Området som är märkt TB i detaljplanen är en väl skyddad småbåtshamn för båtar upp till 18 fot och med djupgående upp till 1,5 meter.
Området med bostadshus växer fram, några hus är klara och inflyttade, några är under uppförande. Kommunen har påbörjat uppförande av radhus för uthyrningsändamål. Välkomna att bekanta er på närmare håll, endast 2 timmar från Åbo.

Tomt nr 3 kv 9 och Tomt nr 3 kv 7 är ej till salu i detta skede.

För mer information om Bellarshamn och tomtreservering – kontakta oss! Vi ger även dig som så önskar service på finska – palvelemme myös suomeksi!
Besök gärna Brändö kommuns hemsida www.brando.ax

Beskrivning

Adress: Bellarshamn

Kommun: Brändö

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: Tillkommer 1000 € (hänvisn. lantmäterikostnad) som erläggs till kommunen vid köpslut.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Inger Lyyski Jurist, Senior Advisor, Fastighetsmäklare AFM

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden