Tomt - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Björksätersvägen, Finström

Visning:

Enligt överenskommelse

Tomt

Två obebyggda tomter i Bamböle By, Finströms kommun – En naturpärla nära Ivarskärsfjärden

Pris:

44 900 € - 44 900 €

Tomtstorlek:

4500 m2

Allmänt

Nu har du chansen att förvärva två obebyggda tomter om cirka 4500 kvm vardera, belägna i det natursköna området Bamböle by i Finströms kommun. Dessa tomter erbjuder en sällsynt möjlighet att skapa ditt drömboende i denna fridfulla miljö, omgiven av vacker natur.

Enligt detaljplanen får varje tomt bebyggas med en bostadsbyggnad samt två ekonomibyggnader, varav en kan användas som gästbostad med en maximal yta om 45 kvm. Detta ger stora möjligheter för att skapa ett funktionellt och personligt boende, med plats för både permanentbostad och extra utrymme för gäster exempelvis.

Tomterna är strategiskt placerade med naturen som närmaste granne. Omgivningen kommer att bevaras i sitt naturliga tillstånd, vilket garanterar en rogivande och naturnära atmosfär. Endast några stenkast från tomterna ligger Ivarskärsfjärden, där detaljplanen inkluderar ett område för badstrand och småbåtshamn. Här kan du njuta av bad, båtliv och andra vattenaktiviteter i en avkopplande miljö.

El och vatten finns i närhet till tomterna, vilket underlättar vid byggnation och inflyttning. Avloppet kommer att anordnas som enskilt system, vilket ger flexibilitet i val av lösningar och underhåll.

Området är en fröjd för den som vill bo med lugnet och naturen nära inpå, men samtidigt ha tillgång till moderna bekvämligheter. Den fridfulla omgivningen och närheten till vattnet gör detta till en idealisk plats för den som söker en balanserad livsstil, bortom stadens stress.

Missar inte möjligheten att skapa ditt eget paradis i Bamböle. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning av dessa fantastiska tomter. Detta är en chans att bygga nytt och leva drömmen om ett naturnära boende!

Beskrivning

Adress: Björksätersvägen

Kommun: Finström

Tomtstorlek: 4500 m2

Teknik: En 25 Amps anslutning till vardera tomten kostar just under 5 000 €/st.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten i närheten (se bilaga för priser), inget kommunalt avlopp i området utan man ansöker om enskilt avlopp.

Fastighetsbeteckning: 60-401-3-101

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden