Tomt - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Brändövägen, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Tomt

Livet på landet med stadens bekvämligheter inpå knuten - Tomt till salu i Brändö by, Jomala kommun.

Utgångspris:

99 000 €

Tomtstorlek:

9800 m2

Skapa ditt drömhem i naturskön miljö!

Drömmer du om att bygga ditt drömhem i en naturskön miljö med närhet till stadens bekvämligheter? Då har vi den perfekta lösningen för dig! En tilltänkt bostadstomt på ca. 9800 m² intill Brändövägen i Brändö by i Jomala kommun är nu till salu.

Denna rejäla och fantastiska tomt är bl.a. belägen i närheten av det vackra naturskyddsområdet Ramsholmen, vilket ger dig möjlighet att njuta av ett fantastiskt promenad- och rekreationsområde. Dessutom är det bara några få minuters bilavstånd till centrala Mariehamn, där du kan uppleva stadens puls och njuta av dess bekvämligheter.

Tomten är utmärkt såsom ny tomt i delgeneralplanen och här får byggas ett egnahemshus inrymmande högst två bostadslägenheter samt tillhörande ekonomibyggnader, byggrätt om 15% av tomtens areal. Du kan alltså bygga ditt drömhem och skapa din egen oas mitt i naturen. I närheten av fastigheten finns även nyanlagd gång- och cykelbana samt en matvarubutik på behagligt avstånd.

Vid köp av tomten står köparen för lantmäterikostnader gällande utbrytning av bostadstomten från moderfastigheten (fastighetsbeteckning 170-446-2-52). Tillkommer avgifter för elanslutning, anläggande av infart till tomten samt för vatten- och avloppsdragning (enskilt avlopp). Avgifter enligt respektive leverantörs prislista bl.a. Ålands Elandelslag, Jomala kommun, Lantmäteriverket. För mera information kontakta oss, Lyyski Fastigheter!

Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar om ett eget boende i en naturskön miljö med närhet till stadens bekvämligheter. Kontakta oss idag för mer information och/eller ta en egen tur till området! Området är markerat i terrängen.

Beskrivning

Adress: Brändövägen

Kommun: Jomala

Tomtstorlek: 9800 m2

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten i området, enskilt avlopp (enligt kommunen godkänt avloppssystem anläggs vid byggnation). Därtill finns el i området.

Fastighetsbeteckning: 170-446-2-52

Samfällda områden: Ja, arealsenlig andel i samfällt vattenområde (170-446-876-1) medföljer försäljningen.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: På området finns en skyddad biotop. Området skall bevaras i naturtillstånd.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Planesituation: Delgeneralplan

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden