Tomt - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Brändövägen 130, Jomala

Visning:

Enligt överenskommelse

Tomt

Livet på landet med stadens bekvämligheter inpå knuten - Tomt till salu i Brändö by, Jomala kommun.

Pris:

87 500 € - 99 500 €

Skapa ditt drömhem i naturskön miljö!

Drömmer du om att bygga ditt drömhem i en naturskön miljö med närhet till stadens bekvämligheter? Då har vi den perfekta lösningen för dig! Se nedanstående alternativ nedan där ägaren kan tänka sig sälja antingen en något mindre eller en något större tomt i Brändö by i Jomala kommun.

Möjlighet att köpa en del av bef. fastighet med följande alternativ:

Tilltänkt tomt A om ca 9800 kvm för 99 500 euro

Tilltänkt tomt B om ca 6545 kvm för 87 500 euro

Se även tilltänkta tomtalternativ under bilagor.

Området är belägen i närheten av det vackra naturskyddsområdet Ramsholmen, vilket ger dig möjlighet att njuta av ett fantastiskt promenad- och rekreationsområde. Dessutom är det bara några få minuters bilavstånd till centrala Mariehamn, där du kan uppleva stadens puls och njuta av dess bekvämligheter.

Området är utmärkt såsom ny tomt i delgeneralplanen och här får byggas ett egnahemshus inrymmande högst två bostadslägenheter samt tillhörande ekonomibyggnader, byggrätt om 15% av tomtens areal. Du kan alltså bygga ditt drömhem och skapa din egen oas mitt i naturen. I närheten av fastigheten finns även nyanlagd gång- och cykelbana samt en matvarubutik på behagligt avstånd.

Vid köp av tomt står köparen för lantmäterikostnader gällande utbrytning av bostadstomten från moderfastigheten (fastighetsbeteckning 170-446-2-52). Tillkommer avgifter för elanslutning, anläggande av infart till tomten samt för vatten- och avloppsdragning (enskilt avlopp). Avgifter enligt respektive leverantörs prislista bl.a. Ålands Elandelslag, Jomala kommun, Lantmäteriverket. För mera information kontakta oss, Lyyski Fastigheter!

Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar om ett eget boende i en naturskön miljö med närhet till stadens bekvämligheter. Kontakta oss idag för mer information och/eller ta en egen tur till området! Området är markerat i terrängen.

Beskrivning

Adress: Brändövägen 130

Kommun: Jomala

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten i området, enskilt avlopp (enligt kommunen godkänt avloppssystem anläggs vid byggnation). Därtill finns el i området.

Fastighetsbeteckning: 170-446-2-52

Samfällda områden: Ja, arealsenlig andel i samfällt vattenområde (170-446-876-1) medföljer försäljningen.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt: På området finns en skyddad biotop. Området skall bevaras i naturtillstånd.

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Planesituation: Delgeneralplan

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden