Strandfastighet med tillhörande stugby - Lyyski Fastigheter
Kontakt

Till Salu

Degersandsvägen 247, Eckerö

Visning:

Enligt överenskommelse

Strandfastighet med tillhörande stugby

Strandfastighet med ca. 200 meter strandlinje och tillhörande stugby!

Pris:

Anbud

Tomtstorlek:

27070 m2

Byggår:

1970

Allmänt

Lyyski Fastigheter erbjuder en fantastisk strandfastighet om 2,707 ha till försäljning i Eckerö. På fastigheten har sedan 1970-talet bedrivits stuguthyrningsverksamhet och nu väntar stället på att “nästa generation” ska använda, utveckla och tillvarata fastigheten på lämpligt sätt. Fastigheten har ett högt och fritt läge med ca. 200 meters strandlinje i öster. Längs med strandlinjen finns bastu med badmöjligheter vid privat strand.

Fastigheten är bebyggd med totalt sju stugor som är uppförda under 1970-talet i träkonstruktion på plintar. Fritidsstugorna renoverades och byggdes till löpande 1980-1996. Uppvärmning från el-radiatorer samt öppen spis som finns i samtliga stugor.

Stugtyp 1:
Storstugan om ca. 75 kvm inrymmande 4 R+K. Tre möjliga sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, WC, badrum och bastu. Storstugan är belägen i “frontline” mot vattnet med vacker utsikt.

Stugtyp 2:
Två stugor om ca. 58 kvm inrymmande 3 R+K. Två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, WC, badrum och bastu. Även de här två stugorna ligger i främre ledet med vacker utsikt över vattnet.

Stugtyp 3:
Tre stugor om ca. 53 kvm inrymmande 3 R+K. Två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum med WC. De här tre stugorna är placerade i mer skyddat läge vid omkringliggande skog och grönska men även här har man utsikt över vattnet.

Stugtyp 4:
En stuga om ca. 55 kvm inrymmande 3 R+K. Två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, WC, badrum och bastu. Stugan är belägen längst norrut med ostörd vy över vattnet.

Övriga byggnader på fastigheten:
Vedeldad strandbastu nere vid vattnet med badmöjligheter.
Grillhus under tak med flertalet sittplatser.

Till samtliga stugor finns varsin mindre roddbåt som stuggästerna kan nyttja. Möjlighet till båtplats vid brygga finns, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fastigheten har stor potential med sitt natursköna läge vid vattnet.

Beskrivning

Adress: Degersandsvägen 247

Kommun: Eckerö

Tomtstorlek: 27070 m2

Byggår: 1970

Bastu: Ja

Strandobjekt: Ja

Teknik: TV-grundutbud finns till alla stugor. Ingen internetanslutning.

Uppvärmning: Stugorna värms upp genom direktverkande el samt med komplement av öppen spis.

Vatten & avlopp: Kommunalt vatten. Avloppsanläggningarna består av 3 st separata anläggningar med 4 stugor kopplade till en anläggning, 2 stugor kopplade till en samt en stuga med egen anläggning. Anläggningarna har slamavskiljare med 3 kammare och 3 m3 volym och infiltrationsanläggningar 45 m2.

Fastighetsbeteckning: 43-407-1-54

Samfällda områden: Andelar i samfällda områden finns.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kostnader köpslut: På köpet utgår en överlåtelseskatt om 3% av köpeskillingen samt kostnad för köpebrev 317€ (inkl. moms) och offentligt bevittnande vid fastighetsköp 128€.

Anmäl intresse

Namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden